reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dalej się nie dało :(
ale ci super ;p zazdroszczę :) ile masz jakich ubranek?duzo wydałas na wyprawke dla dzieci? Ja czytałam gdzies że najlepiej po 7 sztuk każdego kupic na głowe. Tzn 7 sztuk body z dł rekawem kilka z krotkim jezeli jest okres zimowy albo po 7 kaftanikow ze spodenkami albo spiochow itd

a ja się przyznam że byłam na szmatach dzisiaj...no i nie wytrzymałam ....kupilam male szare spodnie dresowe rozmiar 62 :p i kombinezon taki tez rozm 62...Spodenki nowka kombinezon zmechacony trzeba ogolic ale był za 1, 50 :pmam nadzieje ze nie zapeszę ;p

ale ci super ;p zazdroszczę :) ile masz jakich ubranek?duzo wydałas na wyprawke dla dzieci? Ja czytałam gdzies że najlepiej po 7 sztuk każdego kupic na głowe. Tzn 7 sztuk body z dł rekawem kilka z krotkim jezeli jest okres zimowy albo po 7 kaftanikow ze spodenkami albo spiochow itd

Pisanka dla noworodka wg mnie lepsze sa spiochy z kaftanikami niż body bo to maleństwo i przez głowe nie dobrze zakładać. Ale jak dziecko ma juz te 3 miesiące to lepsze body bo kaftaniki sie sciągaja. A spodenki dla noworodka to chyba niewygodne.

Pisanka :p
a ja dalej nic nie kupiłam, może po sobocie się skuszę... tylko nie mam zielonego pojęcia jakie rozmiary brać...

Pisanka dla noworodka wg mnie lepsze sa spiochy z kaftanikami niż body bo to maleństwo i przez głowe nie dobrze zakładać. Ale jak dziecko ma juz te 3 miesiące to lepsze body bo kaftaniki sie sciągaja. A spodenki dla noworodka to chyba niewygodne.
aa rozumiem :) a spodenki to chodziło mi o takie półśpiochy bo sa takie do kaftanikow ale racja spiochy i kaftanik najlepsze przynajmniej głowki sie nie urwie :p

Weź bo Cię walnę...jakbym słyszała moją teściową :p po co Wam tyle ubranek, na co tyle pościeli, a kocyki...a rożki po co, ja nie miałam i było dobrze, kup pieluchy tetrowe po co pampersy...bla bla bla
Niech mi ktoś wytłumaczy ile to jest za dużo ciuchów dla bliźniaków?
Nie wiem czy to co mamy to za dużo, jeśli chłopaki to będą takie obrzygańce jak mój brat albo chrześniak to jeli będziesz miała po 7 na głowę to z praniem nie nadążysz. Wolę miec więcej i im nie założyc niż prac dwa razy na dzień ;)
Wydałam niewiele więcej wydałam na kosmetyki dla nich niż na ciuchy chyba ;)
Na zakupy ciuchów maszerowałam do lumpa :p albo odkupywałam to co mi wpadło w oko z różnych okolicznych grup na fejsie ;)

reklama
Do góry