reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Martiek przyrost ładny:) też jestem ciekawa i ilu masz lokatorów w brzuszku ;)

Młoda oszczędzaj się i leż dzilnie

Magdziocha czekamy na wieści. Mam nadzieje, że diagnoza się nie potwierdzi.

Odebrałam wyniki tarczycy i musze powiedzieć, że mnie zdezorientowały.
Tsh 2, 505
Ft 4 1, 57
Poprzednie wyniki, które robiłam
Tsh 1,924
Ft4 1,48
I jeszcze nigdy tak nie miałam żeby tsh i ft4 rosło razem.:confused:

Ostatnia edycja:
Magdziocha - trzymam kciuki oby ta na nfz się myliła, ! Najlepiej jeśli wcześniej robiłaś betę powtórz ja ,

Martinek - ale mialas przezycia o matko, będzie mega niespodzianka dla męża jak to będą bliźniaki :) heh

Kami- słodkie kotki, bynajmniej towarzystwo masz - mi strasznie brakuje w domu zwierzaka, ale może na swoim się zdecydujemy :)

Elenna- ja też wczoraj robiłam tarczycowe ale niestety nic nie podpowiem bo ja nowicjusz w tym , może Airfix coś się wypowie na ten temat ,

Ja dzis robiłam gulasz , i bułeczki drożdżowe ale zjebke dostałam od W. ze nie leżakuje ale jak to zrobić przy 3 latku...,?!

Fabimama- ojej ale duże dzieci już macie hoho, to będzie pełno pomocników dla nowego członka rodziny - ps. Kiedy mówicie w końcu dzieciom ? Jakoś za niedługo :) ?

Młoda - nigdzie się kobieto nie ruszaj, tylko odpoczywaj i siku, mam nadzieje ze za tydzień półtora zobaczysz serduszko, powinno być już widać :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Elenna Wszystko jest na miejscu z wynikami. ..czasem jest tak właśnie ze przy wzroście TSH wzrasta ft4...I dlatego u osób z niedoczynności powinno się te dwa parametry badać razem, nie samo TSH. Ja jutro powinnam badanie powtórzyć ale nie mam jak, mam tyle z rana zalatwien, akurat wtedy mi geodeta przyjeżdża kiedy laboratorium czynne. W piątek znów nic z tego bo koniec roku. A we wtorek wizyta, a ja badanie mam z przed miesiąca

Byłam dzisiaj u gin na NFZ i jestem załamana, powiedziała mi że ciąża obumarła , dała skierowanie do szpitala na usunięcie ciązy .
Czuje się okropnie, nie mogę w to uwierzyć, to już 2 poronienie a nie mam jeszcze dzieci .
Byłam zapisana jeszcze na czwartek prywatnie do innej gin ale spróbuję się do niej dostac dzisiaj żeby mi powiedziała czy to prawda i sprawdziła jeszcze raz , może tamta z NFZ się myli - nie wiem może sobie wmawiam ale jest mi tak cholernie przykro że znowu poronienie , ostatnio na USG serduszko biło , zarodek idealny tylko ta kosmówka była niejednorodna, ale dała mi wtedy zwiększoną dawkę luteiny a ja się oszczędzałam żeby znowu nie porononić a tu taka wiadomośc
Jestem z Tobą,trzymaj się kochana.

Magdziocha trzymam kciuki!!!!
Mloda1234 ja też plamię. Miałam dziś usg i babka znalazła przyczynę - jest to zasinienie na macicy, które pozostało po implantacji zarodka. Stąd brązowe plamienia, które wkrótce powinny ustąpić. Okazało się też, że mój Dzidziuś jest tydzień młodszy niż wyliczono mi to z @. Ale widziałam bijące serduszko ♡♡♡ widok bezcenny...aż sie popłakałam. Teraz jestem spokojniejsza.
Będzie dobrze!!!

Magdziocha trzymam kciuki!!!!
Mloda1234 ja też plamię. Miałam dziś usg i babka znalazła przyczynę - jest to zasinienie na macicy, które pozostało po implantacji zarodka. Stąd brązowe plamienia, które wkrótce powinny ustąpić. Okazało się też, że mój Dzidziuś jest tydzień młodszy niż wyliczono mi to z @. Ale widziałam bijące serduszko ♡♡♡ widok bezcenny...aż sie popłakałam. Teraz jestem spokojniejsza.
Będzie dobrze!!!
Super że już jest serduszko :) człowiek się od razu uspokaja po tym widoku :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Magdziocha - trzymam kciuki oby ta na nfz się myliła, ! Najlepiej jeśli wcześniej robiłaś betę powtórz ja ,

Martinek - ale mialas przezycia o matko, będzie mega niespodzianka dla męża jak to będą bliźniaki :) heh

Kami- słodkie kotki, bynajmniej towarzystwo masz - mi strasznie brakuje w domu zwierzaka, ale może na swoim się zdecydujemy :)

Elenna- ja też wczoraj robiłam tarczycowe ale niestety nic nie podpowiem bo ja nowicjusz w tym , może Airfix coś się wypowie na ten temat ,

Ja dzis robiłam gulasz , i bułeczki drożdżowe ale zjebke dostałam od W. ze nie leżakuje ale jak to zrobić przy 3 latku...,?!

Fabimama- ojej ale duże dzieci już macie hoho, to będzie pełno pomocników dla nowego członka rodziny - ps. Kiedy mówicie w końcu dzieciom ? Jakoś za niedługo :) ?

Młoda - nigdzie się kobieto nie ruszaj, tylko odpoczywaj i siku, mam nadzieje ze za tydzień półtora zobaczysz serduszko, powinno być już widać :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Mówimy najpóźniej w czwartek rano ;) ale najprawdopodobnie jutro wieczorem.

85993e3kbt9gkxpn.png

Do góry