reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Lux nie chwal dnia przed zachodem słońca ;) mi przechodziły na dzień czy dwa, a później wracały ze zdwojoną siłą :) ale teraz odpukać już jej lepiej, więc i Tobie życzę żeby odpuściły! :)
no mi odeszly jakis czas temu i byl tydzien sppkoju, ale wrocily i teraz jakby odeszly, tylko delikatnie mnie muli, a ostatnie dni to byl koszmar :(

Dzień dobry

Dziś jestem w domu. Zaprowadzilam syna do pkola i kupiłam nam czereśni fasolki i kalafiora mniam :)

U nas okropna Sahara. Basen na balkonie obowiązkowo .
W nocy ktoś nam ukradł parasol z balkonu. Mąż ich widział ale zanim wyszedł to zdążyli uciec.

Idę dziś z synem do kina na bajkę.

Włosy mam piękne, zawsze w ciąży miałam piękne :) paznokcie też ok. Za to cera to masakra :(

Miłego piątku

cb7wugpju04jz4q8.png

Czy u Was też taki skwar?!? Wyszłam dzisiaj specjalnie wcześniej do pracy, bo o 8.00, a i tak dopiekło mnie słońce. Nosa nie wysunę do wieczora. W pracy przynajmniej mam klimę. W domu za to piekło :(

Mnie włosy dużo mniej wypadają. Różnicę szczególnie widać podczas mycia, bo wcześniej musiałam całe kłęby wyciągać z wanny po myciu, a teraz nic. Z Bazylim też tak miałam. Paznokcie chyba też szybciej rosną. Niestety, bo nie nadążam z obcinaniem. Ale za to teraz zaczęło mnie obsyfiac coraz bardziej i to nie tylko na twarzy, ale całym ciele. Z Bazylim tego nie miałam.
A jeśli chodzi o mdłości, to całkowicie minęły, za to wieczorami mam zgagę. Ech, jak nie urok to sraczka. No ale dobrze, że tylko wieczorami, bo z Bazylim miałam praktycznie przez całą ciążę i przez cały dzień.
Czy u Was też taki skwar?!? Wyszłam dzisiaj specjalnie wcześniej do pracy, bo o 8.00, a i tak dopiekło mnie słońce. Nosa nie wysunę do wieczora. W pracy przynajmniej mam klimę. W domu za to piekło :(
Ja lubię upały, ale niestety Bazyli nie bardzo, więc pewnie do wieczora będziemy siedzieć w domu i na spacer pójdziemy dopiero przed kolacją.

U nas od poczatku roku tylko wczoraj bylo 32 stopnie a juz dzis po staremu. 20 stopni i deszcz :)

reklama
Do góry