reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Biedne jestescie z tym sikaniem ... ja tak nie mam ale moze sie to zmienic [emoji16]
Wczoraj troche posprzatalam w mieszkaniu przede wszystkim posprzatalam lazienke od gory do dolu bo juz mnie to denerwowalo, Luby mi na szczescie pomogl bo nie dosiegalam w niektorych miejscach malo tego za kibelkiem tez musial umyc bo ja sie az tak wygiac nie moglam no ale lazienka juz czysta bedzie spokoj na jakis czas ;) musze go jeszcze zatrudnic do wytarcia szafek w kuchni na zamej gorze bo dawno tego nie robilismy ... a ja i tak tam nie dosiegne kurdupel ze mnie [emoji16]

Syndrom wicią gniazda- ja zdecydowałam ze czas wymienić deskę i prysznic :p mój sie tylko puka w czoło :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do paznokci, to nigdy mnie narzekałam, ale za to włosy zaczęły mi wychodzić, a twarz, to jakaś masakra:/
I jeszcze mdłości i wymioty wróciły..., ale mam nadzieję, że to jednorazowy wybryk:)

Spoko,u mnie też niestety nie chcą odejść... zazdroszczę Wam, że chociaż leków nie musicie brac [emoji53] ostatnio rozmawiałam z kuzynka i u niej wymioty trwały do 25tc [emoji22]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Mi koleżanka powiedziała, że im gorsze mdłości i wymioty, tym ciąża lepiej się przyjęła:D Wiem, wiem..., że to kolejny zabobon ciążowy, ale może coś w tym jest;)

Do góry