reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kruczyca nie ma nic , ja nie umie sie nawet dopatrzec ...
Zrobię moze w piątek i dzis na wieczór , lutke wezme tez jak cos 2x dziennie po jednej przez 5 dni , moze to cos @ tez przwola no , pojęcia nie mam dlaczego jej brak.

Artemida miłej pracy , ja tam sie często z P kloce [emoji12]

EVEEE 29.06 - beta hcg [emoji777]
LUSIA 30.06 - IUI [emoji169]
OLECZKA 30.06 - połówkowe
OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 1.07 - podglądamy bejbika
KAROLA 5.07 - połówkowe
KRUCZYCA 12.07 - podglądamy bejbika

reklama
Hejo dziewczyny.

U mnie okej. Po polnocy zaczelam krwawic, kolo 01.00 zaczelam miec silniejsze skurcze ale na prawde bylam przygotowana na jakies mega bolesne a to byly skurcze troche bardziej bolesne niz skurcze miesiaczkowe. Chociaz te miesiaczkowe to chyba gorzej wspominam niz te z dzisiejszej nocy. Wraz ze skurczami zaczelam porzadnie krwawic, leciala krew i skrzepy. Trwalo to do jakiejs 03.00 gora. Potem wszystko sie uspokoilo. Teraz nic nie boli a i krwawienie dosc skape i martwie sie czy nie powinno byc na tym etapie mocniejsze.
Mam dziwne przeczucie, ze skonczy sie zabiegiem.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka

Evee- gratulacje , super że tak na urlopie się udało :-)

Bum- jak nie przyjdzie @ to zrób jutro tylko może pretest

Obyście nie dostały tej @ było by więcej marcówek :-)

Ja idę na kawę i zaczynam się pakować jutro rano na wakacje i dni płodne tez mam w czasie urlopu trzymajcie &&&&& za plemniki

Miłego dnia :-)

Paraplu kochana , moze to już koniec , wszystko się oczyscilo co? ...

Dziewczyny zrobiłam przed chwila u tesciowej ten test z facelle , i kurcze 3 osoby pof swiatlem widza bladziocha , wiec kurcze nie wiem na fotce nie widać [emoji19]

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Paraplu kochana , moze to już koniec , wszystko się oczyscilo co? ...

Dziewczyny zrobiłam przed chwila u tesciowej ten test z facelle , i kurcze 3 osoby pof swiatlem widza bladziocha , wiec kurcze nie wiem na fotce nie widać [emoji19]

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Mozliwe ale pewnosc bede miala po USG za 2 tygodnie.

Idz na bete i bedzie wiadomo :p

Boje sie w piątek zrobię jak wytrzymie [emoji16]

Edit : Paraplu nie ide na bete , ostatnio byłam i nie chce na razie , boje się ogólnie rozczarowania znów.

Nic no 3 osoby cień , cienia widziały , mam nadzieję , ze będzie ciemniec no póki co objawow na @ brak !

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Ostatnia edycja:
Boje sie w piątek zrobię jak wytrzymie [emoji16]

Edit : Paraplu nie ide na bete , ostatnio byłam i nie chce na razie , boje się ogólnie rozczarowania znów.

Nic no 3 osoby cień , cienia widziały , mam nadzieję , ze będzie ciemniec no póki co objawow na @ brak !

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe
Wstrzymaj się jeszcze kilka dni z testami... Jeśli ma ściemnieć, to ściemnieje! :)

reklama
No właśnie myślę czy piątek byłoby ok , no chyba ze wcześniej @ przyjdzie...
A ty masz juz wyniki ?

OLECZKA 1.07 - glukoza
KAROLA 5.07 - połówkowe

Do góry