reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Czasami warto się zastanowić czy nie czekać ze zwolnieniem na serduszko. Niestety z poprzedniego forum dzieciowego wiem że połowa ciąż skończyła się w pierwszych tygodniach i wtedy już wszystko zależy od stosunków w pracy. Czy będą wspierać czy posyłać współczujące spojrzenia i milczeć.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czasami warto się zastanowić czy nie czekać ze zwolnieniem na serduszko. Niestety z poprzedniego forum dzieciowego wiem że połowa ciąż skończyła się w pierwszych tygodniach i wtedy już wszystko zależy od stosunków w pracy. Czy będą wspierać czy posyłać współczujące spojrzenia i milczeć.

Ja czekam, w następny wtorek bedzie juz 7 tygodni i serduszko powinno byc ;)

Ja na usg jestem umowiona 18.07 (ma byc juz [emoji173]️) a 19.07 wracam do pracy po urlopie, wymieniam sie z kolezanka i ona idzie od 25.07 i bede mogla pojsc na zwolnienie jak ona wroci czyli 16.08. Ale sie zastanawiam czy nie isc pozniej np od poczatku wrzesnia. Ciaza juz powinna byc wtedy bezpieczna, nie ? Jak myslicie? Bo juz minie ten magiczny 13 tydzien.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Czy wy z rana jesteście mega głodne ? Mi aż nie dobrze z głodu ..

Z rana szczegolnie [emoji23][emoji23] wstalam o 6 siku i juz myslalam zeby cos wrabac [emoji6] a wczoraj sie polozylam spac o 23 i myslalam ze nie zasne, tak mi burczalo z glodu. A jakos o 21 jadlam .... Takze masakra.

reklama
Ja na usg jestem umowiona 18.07 (ma byc juz [emoji173]️) a 19.07 wracam do pracy po urlopie, wymieniam sie z kolezanka i ona idzie od 25.07 i bede mogla pojsc na zwolnienie jak ona wroci czyli 16.08. Ale sie zastanawiam czy nie isc pozniej np od poczatku wrzesnia. Ciaza juz powinna byc wtedy bezpieczna, nie ? Jak myslicie? Bo juz minie ten magiczny 13 tydzien.

Który to bedzie u ciebie tc ?? Jak bedzie widać serduszko ???

Do góry