lilija
Fanka BB :)
Gratulujehey wczoraj zrobiłam test i wyszedł poztywnywięc termin na 20marca mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulujehey wczoraj zrobiłam test i wyszedł poztywnywięc termin na 20marca mam
A jaki powiat jeśli można wiedzieć ?Wielkopolska
Ostrowski a ty z jakich okolic?A jaki powiat jeśli można wiedzieć ?
Szalejesz!! [emoji4]Ps. Właśnie zjadam porcję pierogów dla męża...uaaa łącznie z 16 ich zjem ale smakują jak nigdydobrze że 1. Mam jeszcze zamrożone 2. Waga stoi w miejscu bo mnie gin przy następnej wizycie pogoni...Ejjj ale czy mówił cos o pierogach?
ps2. Mam lekkie mdłości na wieczór, ale bez wymiotów, po prostu muszę się położyć...dziś kumpela (bezdzietna) pyta czy może migdały by nie pomogły...hmmm to kupiłam choć wczoraj całkiem nieźle na mdłości zadziałał Magnum double toffi
a Hahaha ale mam dziś apetyt
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
OOO to termin bliski mojemu, u mnie mniej więcej 16 marzechey wczoraj zrobiłam test i wyszedł poztywnywięc termin na 20marca mam
Szalejesz!! [emoji4]
A my dzisiaj obchodzimy 5 rocznicę ślubu. Ale ten czas leci! [emoji4]
Ja jestem z wielkopolski![]()