reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Hej nie martwicie się :) ja miałam lekką panikę bo na zapachy jakoś przestałam reagować...taaa do czasu :) dziś z kumpela w jakiejś kawiarni miałyśmy kawkę wypić a mi tak śmierdziało ludzkim moczem z foteli że musiałyśmy wyjsć bez kawy ;) kumpela nic nie czuła...więc węch działa wybiórczo :D objawy jak w kalejdoskopie raz mam piękną buzię na drugi dzien syfki, raz mam energię za chwilę tylko spać :D

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ps. Właśnie zjadam porcję pierogów dla męża...uaaa łącznie z 16 ich zjem ale smakują jak nigdy ;) dobrze że 1. Mam jeszcze zamrożone 2. Waga stoi w miejscu bo mnie gin przy następnej wizycie pogoni...Ejjj ale czy mówił cos o pierogach? ;) ps2. Mam lekkie mdłości na wieczór, ale bez wymiotów, po prostu muszę się położyć...dziś kumpela (bezdzietna) pyta czy może migdały by nie pomogły...hmmm to kupiłam choć wczoraj całkiem nieźle na mdłości zadziałał Magnum double toffi ;) a Hahaha ale mam dziś apetyt :D

Ps. Właśnie zjadam porcję pierogów dla męża...uaaa łącznie z 16 ich zjem ale smakują jak nigdy ;) dobrze że 1. Mam jeszcze zamrożone 2. Waga stoi w miejscu bo mnie gin przy następnej wizycie pogoni...Ejjj ale czy mówił cos o pierogach? ;) ps2. Mam lekkie mdłości na wieczór, ale bez wymiotów, po prostu muszę się położyć...dziś kumpela (bezdzietna) pyta czy może migdały by nie pomogły...hmmm to kupiłam choć wczoraj całkiem nieźle na mdłości zadziałał Magnum double toffi ;) a Hahaha ale mam dziś apetyt :D

Szalejesz!! [emoji4]

A my dzisiaj obchodzimy 5 rocznicę ślubu. Ale ten czas leci! [emoji4]

reklama
Do góry