reklama
Lavender89
Fanka BB :)
Lawender 86 przykro mi, a jak sie teraz czujesz?
Mam cały dzień mdłości, betę hcg robiłam 2 razy i ładnie przyrasta. Bardzo chciałabym iść do lekarza w momencie kiedy będzie mógł już określić czy jest szansa że tym razem się uda czy też nie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
lilija
Bardzo mocno trzymam kciuki! Na kiedy planujesz się umówić?Mam cały dzień mdłości, betę hcg robiłam 2 razy i ładnie przyrasta. Bardzo chciałabym iść do lekarza w momencie kiedy będzie mógł już określić czy jest szansa że tym razem się uda czy też nie![]()
Lavender89
Bardzo mocno trzymam kciuki! Na kiedy planujesz się umówić?
Sama nie wiem może tak w połowie siódmego tygodnia np. 6t4d. Boję się chyba, dlatego rozciągam to w czasie. Dzięki za kciuki [emoji8]
Ola_fasola
Moderatorka
Warszawski szpital wybierasz na poród? Jesli tak, to jaki :-) jest tyle szpitali i Tele opinii ze nie wiadomo który wybrac
Ja zamierzam rodzic na inflanckiej, jak córkę rodziłam było ok, chociaż wtedy był tam remont i ciasno było, mam nadzieje ze teraz jest lepiej poza tym mój lekarz tam pracuje.
14 lipca ide na 1 wizyte - 1 ciazaNo to super. Na moim poprzednim forum tak samo, prakrycznie nikt od nas (wlkp). super , no i Śrem hahaha ja g. Kórnik . Ostrów tez całkiem niedaleko
Dużo dziewczyn pierwszy raz w ciąży? I czy każda z Was już po lekarzu ?
eveee
Moderatorka
Tak, najpierw idę na samo usg (prywatnie). Najbliższy termin do lekarza, u którego chcę prowadzić ciążę to 27.07. (tez prywatnie) i to będzie konsultacja bez usg, tak więc już pójdę z poniedziałkowym usg. Zresztą lekarz, u którego będę prowadzić ciążę nie robi usg. Trzeba gdzieś indziej.Eveee, na samo USG? Ja wciąż szukam lekarza :-/
Nie jestem z Warszawy, ale koleżanki polecają Żelazną.
Btw ja jestem z Legionowa.
Ostatnia edycja:
nadia433
Chodzisz może do przychodni przyszpitalnej na wizyty?Ja zamierzam rodzic na inflanckiej, jak córkę rodziłam było ok, chociaż wtedy był tam remont i ciasno było, mam nadzieje ze teraz jest lepiej poza tym mój lekarz tam pracuje.
reklama
eveee
Moderatorka
Ja też brałam pod uwagę te trzy szpitale. Jednak lekarza będę miała z Żelaznej, więc decyzja już podjęta. No chyba że nie dojadę (córkę rodziłam sn 3h), wtedy tam gdzie bliżej. [emoji4]Ja zastanawiam się nad 3 szpitalami, zelazna, inflancka oraz karowa. Jest jeszcze duuuuzzzo czasu na podjęcie decyzji :-) ehhh oby to szybko zlecialo