reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

Kiedy wyniki bety ??

74709jcg0i411sm0.png

reklama
Hej dziewczyny, wyszłam dzisiaj ze szpitala, wszystko jest już w porządku :)

dżoł trzymam kciuki za Ciebie !
Ola_fasola też mam zamiar to oglądać dzisiaj ale wydaje mi się że będę oglądać z przerażeniem i dziękować Bogu, że w brzuszku jeden fasol :D

Cluue super ze już w domku :) i super ze wszystko dobrze :)

Mi sie tez nic jakos dzis nie chce, usiadłam na chwile odpocząć po porannym maratonie i niedawno sie obudziłam ;)

74709jcg0i411sm0.png

reklama
_monka_ witaj, jak beta rośnie to kilka głębszych oddechów i spokojnie czekaj na wizytę ;)

tomag8 i jak beta ?

Najgorsze jest to ze w sierpniu jedziemy na wesele. Jestesmy 2 lata po slubie i juz slysze te pytania... Czy myslimy o dzieciach...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
n

oooo uwielbiam takie pytania, mam jeszcze jedno ulubione - jeszcze nie urodziłaś ??!! :-o

Niby nie można . Lekarz mi we wtorek powiedział ze rower i motor odpada . Ale na basen można jeździć :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A jak ci wytłumaczył dlaczego nie można? Bardzo jestem ciekawa ...

To u mnie było na odwrót. Myśleli, że jeszcze dwa lata poczekamy. Za to jak oznamiłam, że w ciąży mama się nie cieszyła... bo do 3 msc moge poronić. Jak powiedziałam, że ide do gina ( 5tydz) to mi powiedziała, że mam czakać do 3 msc... po cp wcześniej iść i się stresować i przeżywać. Mama kiedyś poroniła w 10 tyg.
Powiedziałam jej, że to moje życie, moje decyzjw i moje plany. Moje zdrowie i nic Ci do tego.
Sasiadka za to jak wzielosmy psa to oznajmiła, że powinniśmy dzieci robić, a nie psy brać. To jej też odparowałam, że jest niewychowana starą babą bo ja nie moge mieć dzieci i powinna się zastanowić nad sobą, a nos wtykać w telewizor jak lecą seriale jej pokroju typu szpital.
Od tamtej pory cisza. Rodzice też odparuj. Nie ich brzuch, nie ich zdrowie. Sami niech se zrobią.

hehe no raczej :) Nie znoszę zabobonów i takiego straszenia wszystkich dookoła. Jeśli ktos ma jakieś "strachy" to po cholerę obdarowywać nimi innych.

Asica, ludzie nie maja taktu, nikomu do głowy nie przyjdzie,że ktos może chcieć a może nie wychodzić, a takimi pytaniami tylko dobijają
zabić to za mało!
Ja odebrałam dzisiaj wyniki badan i nieprawidłowości wyszly w moczu, a mianowicie liczne nablonki płaskie. Czytam w necie, ze to stan zapalny dróg moczowych, dzwonie wiec do giną, a on mi mówi, ze ten wynik o niczym nie świadczy i mam sie tym nie przejmować, hum...no ja rozumiem ze dr Google nie jest dobrym ginekologiem, ale liczne płaskie nablonki chyba tez dobre nie są???? Miała którąś z Was taki problem?
wiesz co, nie wiem czy to to samo, ale ja na poczatku poprzedniej ciązy miałam tez liczne bakterie w moczu, co wynikało z jego złego oddania. Drugi raz juz prawidłowo oddałam i wyszło ok

Cluue bardzo się cieszę,że wszystko juz jest ok!

dżoł , jeszcze nic straconego. Daj znac co z betą

Do góry