reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Np. kiełbasę swojską z supermarketu ;-):-D

Mój mówił to samo, a z kubka cieszył się jak dzieciak (dostał "trochę" wcześniej, bo nie wytrzymałam :-p:-D) :-) Zaraz skoczę do sklepu i kupię mu jakąś ładną karteczkę, a mały się "podpisze" (odbiję jego rączkę) :-)

Mąż w pracy, więc mam luz i czas ;-):-)

Mój siedzi w domu :sick:Więc mam ograniczone możliwości.
Ale chyba i tak mu kupię to co chciałam.

reklama
Witajcie :-)

No i mamy dziś Dzień Ojca :-D Macie dla mężów jakieś niespodzianki?? :-)

kaskada - współczuję.. Uważaj na siebie :tak:

A ja drugą noc z rzędu prawie się wyspałam ;-) Młody wczoraj spał od 22 do 5.30, a dziś od 20 do 5 :-)
ja wyslalam mezowi karteczke w imieniu Olivki:-)
tez sie ostatnio wysypiam, bo mala coraz czesciej spi 10 godzin bez budzenia:tak::-)

A jak to długo trwało u ciebie, bo u mnie już od dwóch dni, tracę nadzieje na karmienie piersią, a tak mi szkoda, że łzy same mi płyną:-:)-:)-(. W nocy jeszcze trochę je, bo jest śpiący i jakoś tam idzie, więc wtedy trzymam go tak długo jak to możliwe, żeby te moje cycki pobudzić, pije herbatki, robie sobie ciepłe okłady a one nadal sa płaskie, co jeszcze moge zrobić , żeby było więcej mleczka:-:)-(
Ewelina - nie zalamuj sie, zobacz sobie na watek o podtrzymaniu laktacji
u mnie trwalo to jeden dzien i na szczescie przeszlo, ale z tego co wiem to moga zdarzac sie co jakis czas takie zalamania:tak:

Ewelina - nie zalamuj sie, zobacz sobie na watek o podtrzymaniu laktacji
u mnie trwalo to jeden dzien i na szczescie przeszlo, ale z tego co wiem to moga zdarzac sie co jakis czas takie zalamania:tak:

Jesteś kochana:tak::tak::tak:, że podpowiedziałaś mi żebym zajrzaja na ten wątek, dużo się dowiedziałam, m.in., że nie robię nic złego, a wręcz postępuje prawidłowo.
Mam nadzieję, że mleczko wróci do normy,

;-)całuje Was wszystkie:tak:

Miłego wekendu, do poniedziałku;-)

Córeczce wypadają włosy! Czy to normalne? Szukam i nic nigdzie nie mogę znaleźć. Nie chodzi mi o wycieranie włosów, bo sobie wytarła na około głowy, ale jak wezmę ją za włoski to zostają mi w palcach. Szok

Byliśmy na spacerku i złapała nas taka ulewa :szok:
Wszyscy jesteśmy mokrzy :sick: No, może nie wszyscy bo młoda nie zmokła - zmókł jej wózek :-p:-D
Dobrze, że byliśmy w parku zaraz obok bloku więc szybko mogliśmy wrócić do domu.

Ewelino do poniedziałku :happy:

Córeczce wypadają włosy! Czy to normalne? Szukam i nic nigdzie nie mogę znaleźć. Nie chodzi mi o wycieranie włosów, bo sobie wytarła na około głowy, ale jak wezmę ją za włoski to zostają mi w palcach. Szok

Ewa tu jest kalendarz rozwoju dziecka Dziennik - KOBIETA - Kalendarz rozwoju dziecka chyba gdzieś w piątym miesiącu jest o wypadaniu włosków:tak: moja córeczka też wypadają włoski:tak: a jak się urodziła miała geste i bardziej czarne teraz ma troszkę jaśniejsze:-)

Mojemu Karolkowi też wypadają włoski, ma ich teraz dużo mniej niż po urodzeniu i też są jaśniejsze.

W sobotę jedziemy do mojego taty w góry na wakacje. Trochę się boję czy sobie poradzę, bo jadę sama tylko z synkiem. To znaczy mąż nas odwiezie i wróci do domu tego samego dnia. Ale cieszę się też na ten wyjazd, bo fajnie będzie zmienić klimat :-).

reklama
Hejka dziewczynki:-)

Cytat:
Napisał ewa0381

nie martw sie to jest normalne:tak:mojej malutkiej tez wypadaja wloski;-)jak ja urodzilam byla bladyneczka a teraz to sa takie jasniutkie,ze prawie wcale ich nie widac:-D:tak:

Blueberry
W sobotę jedziemy do mojego taty w góry na wakacje. Trochę się boję czy sobie poradzę, bo jadę sama tylko z synkiem. To znaczy mąż nas odwiezie i wróci do domu tego samego dnia. Ale cieszę się też na ten wyjazd, bo fajnie będzie zmienić klimat :-).

tez bym sobie pojechala w gory:tak:zazdroszcze Ci naprawde;-):tak:a z malenstwem napewno doskonale sobie poradzisz:tak::blink:jestem pewna:-D trzymam kciuki za Ciebie:-)udanych wakacji zycze:cool2:

Do góry