reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ola ja się czuje jakbym w ciąży nie była. Zero objawów to zero dolegliwości. U mnie śluzu raczej brak. Tylko jak się podcieram to taki przezroczysty jest

reklama
U mnie z objawów głównych to bol piersi i zero kondycji, brak sily, po poscieleniu lozka musze odpoczywać, bo mam wrażenie jakbym Tone węgla przerzuciła ;-) a jesli chodzi o śluz to ja mam od przezroczystego po bialy. Tez zastanawiam się czy to dobrze. Na ostatniej wizycie gin zrobil mi wymaz wiec jak cos nie tak to chyba mi powie w czwartek. Miłego dnia dziewczynki :-*

Mdłości przeszły ale została senność i to jedyny objaw, ale nie wiem czy bardziej przez ciążę czy przez wstawanie w nocy do miŝka. Nawet cycki mnie nie bolą, w ogóle nie bolały.
Śluz mam kremowy hehehe powiedzmy ;-). Od początku taki mam. Jest go dość sporo, a przynajmniej tyle że zwracam na niego uwagę.

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

No wlasnie u mnie tego śluzu tez dosc duzo i taki kolor ma mleczny i taki jak płodny jest i zastanawiam sie czy to dobrze.

Mam identyczny. W poprzedniej ciąży miałam taki sam. Lekarz mi mówił że jeśli nic nie swędzi, piecze i śluz nie śmierdzi to jest ok.

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Mi wczoraj wypisal krem i glubulki bo też mnie ten śluz niepokoił. Tylko u mnie jakiś żółtawy był. Nic nie bolalo nie siedziało i nie smierdzialo.

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

cześć :-) :)
ja tez od rana na nogach, o 7 byłam w przychodni na pobraniu krwi (po wyniki nie muszę iść bo do dr przesyłają i odbieram na wizycie u gina :-) :) 09-08)
do pracy się spóźniłam przez to no ale cóż rano mniejsza kolejka.
w pracy jedna koleżanka bardzo mi się przygląda i podgaduje.....

Zdrówka dla Marcówek w szpitalach, byle byście długo nie musiały leżeć, chociaż pewnie te 3 dni żeby nfz zwrócił to potrzymają.... ale najważniejsze że wszystko będzie dobrze

śluz mam przezroczysty czasem biały ale nie gęsty i bez zapachu, a i nie jest go specjalnie dużo.

a zmęczenie mnie zabija.... jestem senna, wczoraj w pracy złapałam się na tym, że przysypiam :hmm:
w weekend się zregeneruję.

Miłego dnia

reklama
Hej dziewczyny. To teraz ja w nocy miałam jakieś plamienia... pierwszy raz,jestem przerażona. Dzwoniłam do lekarza, kazał mi przyjechać ok 14, strasznie się martwię. ;(( ale byłam dosłownie 2 dni temu, i wszystko było super :((

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry