reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Lux, ty już odpoczywasz na zwolnieniu? :) Mam nadzieję, że nie tęsknisz za pracą. Fajnie jest mieć tyle czasu na życie, prawda? Miłej niedzieli.
po l4 jade w srode, ale do pracy chodze na kilka godzin, poniedzialek, wtorek i sroda jade na 2-3 godziny do sklepu na kontrol a potem od czwartku wolne, bratowa tam zajezdza i tez pilnuje nowej pani

reklama
Dzień dobry

Lola też ostatnio źle wstałam aż mnie wszystkie ścięgna zapiekły. Od tamtej pory się pilnuję

O Maciusiu wtedy pisałam a potem Madzia też że przeżył i dochodzi do siebie. Nic więcej nie wiadomo. Jestem pewna że Madzia będzie się co jakiś czas odzywać

Lili szaleje od rana. W ogóle rano jak wstaję z pełnym pęcherzem to aż mnie brzuch boli. Przechodzi dopiero po wysikaniu.

Miłej niedzieli
cb7wugpju04jz4q8.png
Mnie tez tak boli jak chce mi sie siusiu

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystkiego co najlepsze Iza !!!!

Ja wczoraj lezalam cały dzień i to na nospie Jeszcze nigdy mnie tak mocno brzuch nie bolał w tej ciąży jak wczoraj ale już na szczęście jest ok dzisiaj Jeszcze poodpoczywam sobie, jutro lecę na kontrolę bo i tak mam się stawić w szpitalu

Iza najlepszosci, wszystkiego o czym marzysz i duzo zdrowka! :)

Ja tez cos ostatnio kiepsko spie, bardzo plytko i wszystko mnie wybudza :( Strach sie bac co bedzie dalej a spiochem jestem strasznym i chyba bede strzelac jak sie nie wyspie :p

@creativo uff dobrze, ze juz lepiej! Moze rzeczywiscie jakies zatrucie? Odpoczywaj i dawaj znaki jutro po kontroli :)

Milego dzionka! :)

Witajcie w tę deszczową niedzielę. Ja się dzisiaj w końcu wyspałam. Ogarniamy się zaraz z rodzinką i lecimy na festyn charytatywny dla małego Tomusia, który ma siatkówczaka, mimo pogody trzeba być i pomóc w miarę możliwości..

Twój sen przypomniał mi moją rzeczywistość. Ostatnio będąc na basenie moja 9letnia siostrzenica wciągnęła w panice mojego syna pod wodę. wciąż mam ten obraz przed oczyma [emoji21]

cb7wugpju04jz4q8.png

Jezu, współczuje, na pewno duży szok i nerwy:( Mój synek w tym śnie wskoczył do kanału, który jest niedaleko nas, głębokość masakra, to już nie pierwszy sen o tym miejscu, dlatego jakoś nie lubię tam z synem chodzić i zawsze mega go pilnuję, aż się na mnie denerwuje

reklama
Iza najlepszosci, wszystkiego o czym marzysz i duzo zdrowka! :)

Ja tez cos ostatnio kiepsko spie, bardzo plytko i wszystko mnie wybudza :( Strach sie bac co bedzie dalej a spiochem jestem strasznym i chyba bede strzelac jak sie nie wyspie :p

@creativo uff dobrze, ze juz lepiej! Moze rzeczywiscie jakies zatrucie? Odpoczywaj i dawaj znaki jutro po kontroli :)

Milego dzionka! :)
Ja to myślę, że to może wirus jakiś bo rano jeszcze jedna dziewczyna była z takimi samymi objawami
Ja sie po prostu wystraszylam bo zawsze ostatnia jestem co do wymiotow w ogóle wczoraj piłam dużo a mało siku latalam dopiero jak się soku pomarańczowego napilam to poszłam się wysikac w takiej ilości jak zawsze ... Już wieczorem płakać mi się chciało bo cztery nospy wzięłam w ciągu dnia i dalej bolało nic nie pomagało ani leżenie ani chodzenie ani letni prysznic no dosłownie nic ! Do 4 rano jeszcze mnie brzuch bolał poszłam siku jak wróciłam to w końcu powoli zaczęło odpuszczać i zasnelam do 10 spałam jak zabita chyba z tego wycienczenia .

Do góry