po l4 jade w srode, ale do pracy chodze na kilka godzin, poniedzialek, wtorek i sroda jade na 2-3 godziny do sklepu na kontrol a potem od czwartku wolne, bratowa tam zajezdza i tez pilnuje nowej paniLux, ty już odpoczywasz na zwolnieniu?Mam nadzieję, że nie tęsknisz za pracą. Fajnie jest mieć tyle czasu na życie, prawda? Miłej niedzieli.
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Dzis mi sie snilo ze juz Szymus byl z nami [emoji6] wozilam go w wozkuJezu, nie żartuj. Miałam identyczny sen dziś! Krwawiłam i zaczynało się... Obudziły mnie nerwy. Noc koszmarów, oby dziś było lepiej. Dobrej nocki
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Dzieki kochane za zyczenia [emoji4] bardzo mi milo
xXxIzuLQaxXx
Mnie tez tak boli jak chce mi sie siusiuDzień dobry
Lola też ostatnio źle wstałam aż mnie wszystkie ścięgna zapiekły. Od tamtej pory się pilnuję
O Maciusiu wtedy pisałam a potem Madzia też że przeżył i dochodzi do siebie. Nic więcej nie wiadomo. Jestem pewna że Madzia będzie się co jakiś czas odzywać
Lili szaleje od rana. W ogóle rano jak wstaję z pełnym pęcherzem to aż mnie brzuch boli. Przechodzi dopiero po wysikaniu.
Miłej niedzieli
![]()
byle do grudniaDzis mi sie snilo ze juz Szymus byl z nami [emoji6] wozilam go w wozku
creativo
Fanka BB :)
Wszystkiego co najlepsze Iza !!!!
Ja wczoraj lezalam cały dzień i to na nospie Jeszcze nigdy mnie tak mocno brzuch nie bolał w tej ciąży jak wczoraj ale już na szczęście jest ok dzisiaj Jeszcze poodpoczywam sobie, jutro lecę na kontrolę bo i tak mam się stawić w szpitalu
Ja wczoraj lezalam cały dzień i to na nospie Jeszcze nigdy mnie tak mocno brzuch nie bolał w tej ciąży jak wczoraj ale już na szczęście jest ok dzisiaj Jeszcze poodpoczywam sobie, jutro lecę na kontrolę bo i tak mam się stawić w szpitalu
MyDream
Iza najlepszosci, wszystkiego o czym marzysz i duzo zdrowka! 
Ja tez cos ostatnio kiepsko spie, bardzo plytko i wszystko mnie wybudza
Strach sie bac co bedzie dalej a spiochem jestem strasznym i chyba bede strzelac jak sie nie wyspie 
@creativo uff dobrze, ze juz lepiej! Moze rzeczywiscie jakies zatrucie? Odpoczywaj i dawaj znaki jutro po kontroli
Milego dzionka!
Ja tez cos ostatnio kiepsko spie, bardzo plytko i wszystko mnie wybudza
@creativo uff dobrze, ze juz lepiej! Moze rzeczywiscie jakies zatrucie? Odpoczywaj i dawaj znaki jutro po kontroli
Milego dzionka!
noemi87
Witajcie w tę deszczową niedzielę. Ja się dzisiaj w końcu wyspałam. Ogarniamy się zaraz z rodzinką i lecimy na festyn charytatywny dla małego Tomusia, który ma siatkówczaka, mimo pogody trzeba być i pomóc w miarę możliwości..
Jezu, współczuje, na pewno duży szok i nerwy
Mój synek w tym śnie wskoczył do kanału, który jest niedaleko nas, głębokość masakra, to już nie pierwszy sen o tym miejscu, dlatego jakoś nie lubię tam z synem chodzić i zawsze mega go pilnuję, aż się na mnie denerwuje
Twój sen przypomniał mi moją rzeczywistość. Ostatnio będąc na basenie moja 9letnia siostrzenica wciągnęła w panice mojego syna pod wodę. wciąż mam ten obraz przed oczyma [emoji21]
![]()
Jezu, współczuje, na pewno duży szok i nerwy
reklama
creativo
Ja to myślę, że to może wirus jakiś bo rano jeszcze jedna dziewczyna była z takimi samymi objawamiIza najlepszosci, wszystkiego o czym marzysz i duzo zdrowka!
Ja tez cos ostatnio kiepsko spie, bardzo plytko i wszystko mnie wybudzaStrach sie bac co bedzie dalej a spiochem jestem strasznym i chyba bede strzelac jak sie nie wyspie
Milego dzionka!![]()
Ja sie po prostu wystraszylam bo zawsze ostatnia jestem co do wymiotow w ogóle wczoraj piłam dużo a mało siku latalam dopiero jak się soku pomarańczowego napilam to poszłam się wysikac w takiej ilości jak zawsze ... Już wieczorem płakać mi się chciało bo cztery nospy wzięłam w ciągu dnia i dalej bolało nic nie pomagało ani leżenie ani chodzenie ani letni prysznic no dosłownie nic ! Do 4 rano jeszcze mnie brzuch bolał poszłam siku jak wróciłam to w końcu powoli zaczęło odpuszczać i zasnelam do 10 spałam jak zabita chyba z tego wycienczenia .