ewidentnie panuje wirus, bo ja nadal zdechlakJa to myślę, że to może wirus jakiś bo rano jeszcze jedna dziewczyna była z takimi samymi objawami
Ja sie po prostu wystraszylam bo zawsze ostatnia jestem co do wymiotow w ogóle wczoraj piłam dużo a mało siku latalam dopiero jak się soku pomarańczowego napilam to poszłam się wysikac w takiej ilości jak zawsze ... Już wieczorem płakać mi się chciało bo cztery nospy wzięłam w ciągu dnia i dalej bolało nic nie pomagało ani leżenie ani chodzenie ani letni prysznic no dosłownie nic ! Do 4 rano jeszcze mnie brzuch bolał poszłam siku jak wróciłam to w końcu powoli zaczęło odpuszczać i zasnelam do 10 spałam jak zabita chyba z tego wycienczenia .
reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Ja jak mam sny ktore sie powtarzaja to sie sprawdzaja. Kilka lat temu snilo mi sie, de bylam w szpitalu i mialam jedno lozko z siostra i mieli tam takie Dlugie korytarze i ja chodzilam i szukalam oddzialu. W realu siostra urodzila w lipcu a ja w grudniu, a jak bylam w ciazy w szpitalu byl remonty i musialam szukac oddzialu bo korytarze byly pozastawiane.
Snilo mi sie, ze calymi dniami zapominalam ja karmic, a naprawde Pô porodzie tylko spala, w nocy to wogole nie jadla.
A jeszcze rok temu Pô kilka razy snilam, se jade na kontrole a oni ze juz sie porod zaczal, a ja il krzyczalam ze to sa szybko, zeby zatrzymali porod. A oni sobie wyszli jakby nigdy nic.
Snilo mi sie, ze calymi dniami zapominalam ja karmic, a naprawde Pô porodzie tylko spala, w nocy to wogole nie jadla.
A jeszcze rok temu Pô kilka razy snilam, se jade na kontrole a oni ze juz sie porod zaczal, a ja il krzyczalam ze to sa szybko, zeby zatrzymali porod. A oni sobie wyszli jakby nigdy nic.
mojeboje
Iza wszystkiego najlepszego!
U nas pada więc na razie bez spacerów, korzystając z okazji że nie mam tu innych rzeczy do roboty to wreszcie odkopałam swoją listę wyprawkową, jeszcze od pierwszej córki - tyle że bardziej wiosenno/letnia więc czegoś może brakować, lekko zmodyfikowałam i dodałam moje komentarze, wrzuciłam na wątek z listą wyprawkową.
Znalazłam też moją "checklistę" z torbą do szpitala i może warto zrobić osobny wątek na ten temat.
U nas pada więc na razie bez spacerów, korzystając z okazji że nie mam tu innych rzeczy do roboty to wreszcie odkopałam swoją listę wyprawkową, jeszcze od pierwszej córki - tyle że bardziej wiosenno/letnia więc czegoś może brakować, lekko zmodyfikowałam i dodałam moje komentarze, wrzuciłam na wątek z listą wyprawkową.
Znalazłam też moją "checklistę" z torbą do szpitala i może warto zrobić osobny wątek na ten temat.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja mam jutro wizyte u gin rano, tez sie dowiem jak tam na dole czy sie cos zmieniloWszystkiego co najlepsze Iza !!!!
Ja wczoraj lezalam cały dzień i to na nospie Jeszcze nigdy mnie tak mocno brzuch nie bolał w tej ciąży jak wczoraj ale już na szczęście jest ok dzisiaj Jeszcze poodpoczywam sobie, jutro lecę na kontrolę bo i tak mam się stawić w szpitalu
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Antiope
Jezu, ja dzisiaj strasznie niewyspana. Obudziłam się w nocy o 4.30 i za diabła zasnąć nie mogłam. Przysnęłam chyba dopiero koło 6.30, a synek obudził się o 7. Na nic nie mam przez to siły, a miałam na dziś tyle planówdzien dobry, nocka masakra!!!!!! zle spalam, bo czuwalam, przebudzalam sie i patrze raz a jest 4-43, mowie do Tomka tej a twoja siostra tyle jest na weselu? czemu nie dzwonia, ze masz po nich jechac? wstal patrzy a tam eska, ze maja transport i nie musi jechac, uff pospalismy do rana![]()

Wniosek składa się po porodzie, ale zastrzel mnie, nie pamiętam ile jest na to czasu.Dzień dobry, noce trudniejsze się robią, przebudzanie się, kulanie, a do tego jakieś koszmary. Rano zacne worki pod oczami.
Mamy wiem, że jeszcze czas, ale pytanie- wniosek o urlop składa się w okresie poporodowym? Ja będę składała od razu wniosek na rok z wypłatą 80%. Taki plan.
Miłego dnia![]()
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Oj przydalaby sie lista wyprawkowa do szpitala, ale trzeba pamietac ze kazdy szpital tez ma inne wymagania, wiec tak w 100% nie ma sie co sugerowac, ale zawsze to jakas podpowiedz. Ja sama boje sie ze o czyms zapomnialam co trzeba do szpitala a chce w tym miesiacu sie spakowac..Iza wszystkiego najlepszego!
ja jakos funkcjonuje, ale bol glowy, ktory idzie na zęby to koszmarJezu, ja dzisiaj strasznie niewyspana. Obudziłam się w nocy o 4.30 i za diabła zasnąć nie mogłam. Przysnęłam chyba dopiero koło 6.30, a synek obudził się o 7. Na nic nie mam przez to siły, a miałam na dziś tyle planów
Wniosek składa się po porodzie, ale zastrzel mnie, nie pamiętam ile jest na to czasu.
Antiope
Najgorsze, że się młodym muszę zajmować, bo wszystko inne zawsze można olać. A mój D jak na złość musiał do pracy jechać, bo mają awarię i musi doglądać naprawiania.ja jakos funkcjonuje, ale bol glowy, ktory idzie na zęby to koszmar![]()
elifit
Moderatorka
Oj współczuję.ja jakos funkcjonuje, ale bol glowy, ktory idzie na zęby to koszmar![]()
Ja wczoraj byłam u dentysty ile ja mam do roboty zębów to szok. Na szczęście nie jakieś potężne ubytki ale sypią się mi zęby okrutnie

reklama
mojeboje
Oj przydalaby sie lista wyprawkowa do szpitala, ale trzeba pamietac ze kazdy szpital tez ma inne wymagania, wiec tak w 100% nie ma sie co sugerowac, ale zawsze to jakas podpowiedz. Ja sama boje sie ze o czyms zapomnialam co trzeba do szpitala a chce w tym miesiacu sie spakowac..
Tak, podstawa to oczywiście to co powiedzą w szpitalu, ale są pewne rzeczy niezależne od szpitala, jak np. dokumenty, koszule do karmienia itp
No i wiadomo, że z tymi listami to każdemu co innego się przydaje ostatecznie, tak samo jak z listą wyprawkową - ja np. tam w tej swojej podałam laktator i u mnie to mus podobnie wkładki laktacyjne. Z kolei np. kuzynka w ogóle wkładek nie potrzebowała bo jej mleko nie ciekło, nie potrzebowała laktatora i wzięła ode mnie herbatkę, której ja w ogóle nie potrzebowałam. Dlatego warto przejrzeć kilka list, przemyśleć i przerobić na swoją.
A w ogóle to ta torba u was to będzie torba czy walizka? Wcześniej miałam torbę sportową, ale upchnąć w niej rzeczy dla mnie i dziecka było strasznie trudne a znalezienie w niej potem czegoś jeszcze trudniejsze dlatego teraz myślę, żeby wziąć taką średnią walizkę i w jednej połowie rzeczy dla dziecka a w drugiej dla mnie.