reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Bardziej kluje tak na dole i mala tam główką ciśnie. Skurczy jako takich nie mam bo biore magnzu sporo. 4 razy dziennie po 150 mg. To taki dziwny bol ze nie wiem czy mam stac lezec czy chodzic

to mnie nie pocieszyłaś bo ja mam podobne uczucie ... mam nadzieję, że jutro będzie już lepiej

didi może pozycję zmień ? poduszka między nogi i na lewym boku leż

Próbowałam już na każdym i nic. Jakos tak mnie ciśnie. Mam sztyft do nosa z miętą to spróbuje może troche to może jak bd tak nadal albo się pogarszac zadzwonie do swojej lekarki co robić bo dramatyzować niechce

M pojechał na 2ga zmianę a ja leze bo dzisiaj cienko kilka kroków i bol na dole jakby mi dziecko miało wyskoczyć. Tak to czekam w okolicy pępka a teraz mega nisko. Dzieciakom bajkę puscilam żeby daly odetchnąć. Do wieczora tyle jeszcze czasu . Wzięłam talby nogi w gore i leze

Wspolczuje dziewczyny wirusów oby to przejściowe i zaraz was opuścili. Biegunki trzeba kontrolowac bo tez przed porodem jest takie samoistne oczyszczanie organizmu

Może to kryzys jakiś albo skok rozwojowy ciąży ... Już sama nie wiem jak to określić :D próbuje się pocieszać, że wystarczy odpocząć i odpuści wszystko ...

Ja rano się źle czułam teraz lepiej. Ale przez te emocje wokół mam zmienne nastroje raz rozanielona raz zdołowana

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Do góry