reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Mnie też od kawy odrzuca...za to kupiłam sobie już drugi pojemniczek malin i wcinam :D

W ogóle dziewczyny, jestem chora...jest masakra, od 2 tygodni nie mogę się doleczyć. Krtań, gardło, katar...piję herbatki i pryskam Tantum Verde, pani w aptece poleciła dla kobiet w ciąży. Nie mogę ssać Prenalenu, bo mi po nim niedobrze, z resztą po Tantum Verde ostatnio też prawie zwróciłam... więc co robić, sama herbata? Macie jakieś rady? :(

reklama
Mnie też od kawy odrzuca...za to kupiłam sobie już drugi pojemniczek malin i wcinam :D

W ogóle dziewczyny, jestem chora...jest masakra, od 2 tygodni nie mogę się doleczyć. Krtań, gardło, katar...piję herbatki i pryskam Tantum Verde, pani w aptece poleciła dla kobiet w ciąży. Nie mogę ssać Prenalenu, bo mi po nim niedobrze, z resztą po Tantum Verde ostatnio też prawie zwróciłam... więc co robić, sama herbata? Macie jakieś rady? :(
Mleko miód i czosnek, działa cuda! :) I sok malinowy z lipą.
Oo mnie tez od kawy odrzucilo. Przed ciąża nie bylo dnia bez kawy [emoji5]

w57vskjog7p17owg.png

To może być trudne przy wymiotach ale dobre jest płukanie gardla ciepla wodą z solą, od razu poczujesz ulge. A poza tym polecam rano i wieczorem pic po lyzce soku z czarnego bzu, kup sobie jakis 100% naturalny np w sklepie zielarskim.

potwierdzam syrop z czarnego bzu super,sprawdza się u mojego synka , idzie jesień wiec muszę zrobić zapasy.
a syrop z cebuli?

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

melduje się, że jestem i wszystko ok, tylko weny na pisanie brak, nie spałam całą noc, a w dzień walczyłam, żeby nie przysnąc także może dzisiaj nie będzie z tym problemu.

Powiem wam jako ciekawostkę, że poszłam do położnej po skierowanie na wyniki bo zmieniła mi ze standardowego na takie pode mnie, czyli dopisała na tarczyce. i mówi do mnie, żebym od razu jechała to we wtorek będą już u niej wyniki, a ja jej mówię, że nie mogę jechać bo nie jestem na czczo, tym bardziej, że widzę że cukier jest a ona do mnie, że nie muszę być na czczo, że dopiero jak coś wyjdzie nie tak z cukrem:errr::errr::errr: ale mnie zdziwiła. To ciekawa jestem tych wyników.

Ja ma 5 kwietnia i dziś jestem 10 tyg +1 ,u lekarza tak mówię nie ze 11 tyg zresztą lekarka mi to mówiła [emoji1] w szpitalu tez chcieli wiedziec dokładnie który tydzień i dzien

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam dokładnie ten sam termin! 5.04 :) no i 10t1d. Jak byłam pierwszy raz termin wyszedł na 8. Jutro wrzucę fote :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry