reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

W mediolanie tez sie ochlodzilo !!!!!
Boje siie tylko o mala Bo w zeszlym piatek odkrylam ze to kichanie i nocne budzenie sie to grzyb!!! Ma silne uczulenie na wilgoc no i oczywiscie nie moze jesc wszystkiego [emoji36] musze czyscic chlorem wszedzie i czesto wietrzyc no i kontrolowac sciany w rogach. Tutaj troche grzyba mialam wiec dobrze, ze teraz zmieniamy mieszkanie na nowsze!! Ale jest teraz za to problem wilgoci na dworze [emoji21] bidulka moja mala, w piachu tez sie nie moze bawic,a o zabawie z liscmi nie ma mowy. Mam nadzieje,ze kiedys jej minie.. .
Ciesze sie, ze w sobote bede mogla graty przenosic do nowego domku,przerazaja mnie tylko pluskwy!!! [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] Qrwa boje sie ich,jeszcze gorzej niz pajakow,ciuchow na balkon nie bede mogla wywiesic Bo wchodza do srodka i smierdza !!!
Dzis 3 dc , ciekawe jaki bedzie ten cykl. Mam nadzieje ze zmiana mieszkania , remont, czyszczenie wszystkiego sprawi, ze zapomne o staraniach..no chyba ze bede jeszcze gorzej zestresowana niz jestem.

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Ja już nawet na tego kwiatka nie liczyłam ale miło się zrobiło[emoji4]

Aaa.. Bum, możesz mi usunąć z tabelki imię dziecka bo okazuje się ze tą kwestią jest ciągle otwarta i do dnia porodu kompromisu nie bedzie[emoji52]

Carmen a skąd te pluskwy? Może w nowym domu ich nie będzie?

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Carmen a skąd te pluskwy? Może w nowym domu ich nie będzie?

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Pluskwy zyja w takim klimacie, co roku mendy wychodza i zostaja dopoki nie zawita cieplo [emoji32][emoji32][emoji32][emoji32]
Az mnie dreszcze przechodza na sama mysl!!
Sa dwa rodzaje zielone i brazowe co spryskuja takim plynem no i jak ci siknie w oko czy gdzies tam to spuchniete heheee
Tragedia mowie ci.

Zyja na dworze wlasnie w takim wilgotnym klimacie, ale do domu tez sie gnaja smierdziele i bzycza ahahaaa

Aaa to takie paskudztwo. Chyba bym umarła, bo ja sie panicznie boje owadów [emoji33]
Ale nie boje sie pająków, mogę brać je w ręce [emoji14]

Ostatnia edycja:
Aaa to takie paskudztwo. Chyba bym umarła, bo ja sie panicznie boje owadów [emoji33]
Ale nie boje sie pająków, mogę brać je w ręce [emoji14]

Obrzydliwe jak skurw.......
Pajaki!!!???? Ze co!!! Ze jak!!!!
Ooj w rece nie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Ja to sie boje nawet takiego kurzoka a co dopiero wypasionego pająka ! [emoji44]

Ufff wrocilam z młodą z małych zakupów jeszcze jutro na zakupy , w piątek na zakupy a kasa leci wrrr....

A tak patrząc po mojej temp to raczej ciąży nie ma , tylko z dwa razy byla na poziomie 37.

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa
NATI 24.09- genetczne [emoji171]

Do góry