reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nie , poczekam do piątku bo boje sie [emoji4] a to tak przy okazji mi pod reke wpadl bo te testy daremne są i uzywam je by szybko nowe kupić [emoji48]

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa
No dobra,będziemy miały co świętować w weekend[emoji38]

reklama
Carmen musi byc rozowa a jest dupa wiec wiesz [emoji5]

Anula ja i tam mam co w weekend świętować i kurcze nie wiem czy jak test wyjdzie negatywny bede miec homor do dupy a nie moge mieć [emoji53]

wff2krhmvaem9yip.png

Carmen musi byc rozowa a jest dupa wiec wiesz [emoji5]

Anula ja i tam mam co w weekend świętować i kurcze nie wiem czy jak test wyjdzie negatywny bede miec homor do dupy a nie moge mieć [emoji53]

wff2krhmvaem9yip.png

oj tam ...humor zależy od okazji do świętowania [emoji4]

Piątek mam w ciule roboty bo w sobote Lenka ma urodzinki a ja jeszcze zakupy , przygotowac salatki , ciasta , sroic malej pokoj a taki negatywny test mnie dobije ... I bedzie buuuuu [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Piątek mam w ciule roboty bo w sobote Lenka ma urodzinki a ja jeszcze zakupy , przygotowac salatki , ciasta , sroic malej pokoj a taki negatywny test mnie dobije ... I bedzie buuuuu [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

" buuu " to ja Ci mogę zrobić [emoji23] ... myślimy pozytywnie ! no juz,raz raz ..
Świadomość lubi pozytywne myśli,włącza je w życie przez podświadomość i dzieje się dobrze ... stań przed lustrem,spójrz sobie głęboko w oczy ... i powiedz głośno i wyraźnie " kur.... udało się no " [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
no i nie zapomnij tego nagrać [emoji38]

reklama
anula no to dobrze hehe [emoji3] a u ciebie ktory dc ?

Nikusia zrobię praedopodobnie w piątek [emoji4] u mnie 24dc , 9dpo.

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry