reklama
Ninka86
Fanka BB :)
Wiem że moja siostra często je ma i wypróbowała prawie wszystkiego... najbezpieczniejsze byłoby płukanie jamy ustnej wywarem z szałwii ale myślę że w małych ilościach maść Dezaftan albo jak moja siostra twierdzi najskuteczniejsza Solcoseryl nie zaszkodzą... ale zapytaj najlepiej w aptece...Dziewczyny co na afte w ciąży?wyszla mi na dziąśle i strasznie boli, jak myje zeby to mam lzy w oczach, nie moge jesc tamta stroną i nawet jak dotknę językiem to boli
![]()
Ninka86
Ojej chory mężczyzna to oznacza chorę dziecko...Ale mam dzisiaj dzień do bani. Sajgon w domu a ja nie mam weny na nic. Do tego chory mąż mnie dobija swoim jęczeniem. Ma 37 i 2 i umiera. Zaraz go chyba walne patelnią.
![]()
![]()
współczuję tobie...Mój do pracy poszedł więc mogę poleniuchować zanim wróci...
salatkaOwocowa
To musi byc straszne jak tak jeczy[emoji5]Ale mam dzisiaj dzień do bani. Sajgon w domu a ja nie mam weny na nic. Do tego chory mąż mnie dobija swoim jęczeniem. Ma 37 i 2 i umiera. Zaraz go chyba walne patelnią.
![]()
![]()
Ja dzis mialam koszmarna moc. Corka sie obudzila z placzem po 2. Ona usnela w miare szybko a ja nie moglam dluuuuugo usnac... obudzila mnie godzine temu naprzytulala sie i dalej śpi... a ja juz usnac nie moge... po poludniu padne...
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ninka86
A ja wczoraj się pochwaliłam że już mi jest lepiej i nie mam mdłości a w łóżko jak tylko przytuliłam się do poduszki cofnęło mi się i od tej chwili spałam prawie na siedząco... nawet wiaderko przyszykowałam w razie potrzeby...
co za noc...
W ogóle mam wrażenie że spanie na boku sprawia mi kłopot... tak jakby mi brzuch przeszkadzał, choć jest niewielki ale jakoś przeszkadza....
co za noc...W ogóle mam wrażenie że spanie na boku sprawia mi kłopot... tak jakby mi brzuch przeszkadzał, choć jest niewielki ale jakoś przeszkadza....
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Ja niezdrowe żarcie wcinam bez konsekwencji XD mam trochę wyrzuty sumienia ale no... To jest silniejsze ode mnie xdNie jedz frytek, już zdążyłam je oddać w łazience [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
![]()
Takie wiadomosci to ja lubię!!!!superrr!!! Dobrze, ze pojechalas, uspokoilas sie
![]()
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
salatkaOwocowa
Kiedy te mdlosci w koncu nam przejda? Ja juz mam dosc... leluta ze mnie [emoji5]A ja wczoraj się pochwaliłam że już mi jest lepiej i nie mam mdłości a w łóżko jak tylko przytuliłam się do poduszki cofnęło mi się i od tej chwili spałam prawie na siedząco... nawet wiaderko przyszykowałam w razie potrzeby...co za noc...
W ogóle mam wrażenie że spanie na boku sprawia mi kłopot... tak jakby mi brzuch przeszkadzał, choć jest niewielki ale jakoś przeszkadza....
salatkaOwocowa
Gdybym miala kebaba pod reka albo burgera to tez bym pochlonela bez wyrzutów sumienia[emoji5] raz na jakiś czas mozna[emoji5]Ja niezdrowe żarcie wcinam bez konsekwencji XD mam trochę wyrzuty sumienia ale no... To jest silniejsze ode mnie xd
Ninka86
Niestety nie ma reguły... mój lekarz powiedział że w II trymestrze może być lepiej ale nie musi... aż się boję myśleć że będzie tak do poroduKiedy te mdlosci w koncu nam przejda? Ja juz mam dosc... leluta ze mnie [emoji5]

reklama
Ninka86
U mnie nie jest tak że wcale tego nie jem ale za każdym razem jak się skuszę to później umieram... muszę wypić z 5 miętowych herbat żeby mój żołądek się uspokoił dlatego staram się jeść takie rzeczy naprawdę sporadycznie...Gdybym miala kebaba pod reka albo burgera to tez bym pochlonela bez wyrzutów sumienia[emoji5] raz na jakiś czas mozna[emoji5]