reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Muszę gdzieś poczytać w jakich okolicach powinien być wynik tylko że nie jestem pewna co do daty owu a co dopiero zapłodnienia i zagnieżdżenia więc różnica może być spora....

reklama
majka zeby sprawdzić czy jest wynik ok , musisz powtórzyć bete za 2 dni i dopiero wtedy możesz ustalić jak przyrasta i czy jest ok ...
Tak raczej jedynie sie mozesz dowiedzieć z wartości ktory ewentualnie to tydzień ciąży ...

wff2krhmvaem9yip.png

A ja zaczynam od nowa , 1dc , cykl trwał 31dni ! [emoji4]
Nosz zalalo mnie przy skupianiu się na dwójkę haha [emoji23]

Artemida a moze warto machnac test [emoji6]

Majka kurcze droga ta beta ! Ja place w poradni 29 zł , w innym labo 32 zł i to max a w szpitalu da radę zrobić za 20 zł ale kawałek mam ...
Nie musisz sprawdzać jak nie chcesz , ale nie dowiesz się czy prawidłowo przyrasta a do lekarza lepiej isc tak za 2 tyg bo i tak nie będzie jeszcze nic widać [emoji50]

wff2krhmvaem9yip.png

A ja zaczynam od nowa , 1dc , cykl trwał 31dni ! [emoji4]
Nosz zalalo mnie przy skupianiu się na dwójkę haha [emoji23]

Artemida a moze warto machnac test [emoji6]

Majka kurcze droga ta beta ! Ja place w poradni 29 zł , w innym labo 32 zł i to max a w szpitalu da radę zrobić za 20 zł ale kawałek mam ...
Nie musisz sprawdzać jak nie chcesz , ale nie dowiesz się czy prawidłowo przyrasta a do lekarza lepiej isc tak za 2 tyg bo i tak nie będzie jeszcze nic widać [emoji50]

wff2krhmvaem9yip.png
Jak na Twoje cykle to super! Zawsze to do przodu.
Ceny w gdańsku w prywatnych placówkach są kosmiczne. Jakbym miała jak iść z rana do przychodni zwykłej zapłaciłabym mniej. A wizytę i tak udało umówić mi się dopiero na 11 października to będzie już coś widać. Tylko to czekanie...

majka faktycznie duzo. ja najwiecej placilam w inviccie 44 zl a chyba od miesiaca jest za 46 czy 47. wiec teraz robie w akademii medycznej , zwlaszcza ze po 2 dniach trzeba powtorzyc, to za 90 zl to naprawde masz badanie.

reklama
Artemida to będziemy przyszły/terazniejszy cykl razem testować [emoji5]
Ja i tak testy owu dopiero będę mogła 10go zamówić bo mój limit się skończył i na moim koncie saldo 0 [emoji23] a do P konta nie mam dostępu [emoji16]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry