reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi nie no aż tak nie będzie , ja wierze w to , że wszystkie szybko zafasolkujemy [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png
No ja w tym cyklu to nawet nie mogę, bo idą do mnie te testy z Twojego linka :p Jutro powinny być :D Szkoda marnować takie fajne bo znowu wzięłam nie 30 a 50 sztuk :D

reklama
Nessi hahahaha [emoji41] wiesz to , że on podpasowaly to nie wiadomo czy Tobie podpasuja [emoji38] zes sie szarpnela [emoji4]
Ja miałam zamawiać , ale czy zamowie tera to nie wiem [emoji50]

wff2krhmvaem9yip.png

Nessi hahahaha [emoji41] wiesz to , że on podpasowaly to nie wiadomo czy Tobie podpasuja [emoji38] zes sie szarpnela [emoji4]
Ja miałam zamawiać , ale czy zamowie tera to nie wiem [emoji50]

wff2krhmvaem9yip.png
Ciążowych nie robię, to chociaż na owulacyjne posikam :D
Myślę, że będą 100 x lepsze niż te moje ...

Majka koleżanką bym jej nie nazwała, bo jakim prawem ona Ciebie ocenia? Ale to chyba u nas w kraju normalne, ze jak ktoś ma problemy to woli innym ich błędy wytykać, żeby sie lepiej poczuć czy bóg wie nie co [emoji53]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Hej.nie pisze ostatnio bo nie mam weny. Czyta co u Was. Jeszcze zalamka mnie wziela. Jutro dzwonie do swojej gin bo jestem zdolowana. Wygladam na to ze owulacja zaczela mi wariowac. zrobilam pierwszy test owu 5dc.
1475606810863.jpg

A to z dzis :(
1475606840482.jpg

Niestety dalej jestem chora wiec zle to wrozy na ten cykl.

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475606810863.jpg
    1475606810863.jpg
    49,4 KB · Wyświetleń: 234
  • 1475606840482.jpg
    1475606840482.jpg
    51,3 KB · Wyświetleń: 231
Zuza dziwne bardzo , ze ta owu wcześnie bo cykl byś musiała mieć 20dniowy jak dobrze licze [emoji50] według mnie najlepsze na to wszystko jest monitoring mam podglad czy pecherzyki rosną , w jakim tempie a najważniejsze czy pękają bo to , że test pokaże dwie kreski nie znaczy , ze jest wszystko ok

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry