reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja jesli chodzi o tycie mam cicha nadzieje ze bedzie jak z synem doslownie przytylam 6 kg a jadlam jak tuczona ges ... tersz jestem rozsadna zwracam uwage na jedzenie ale apetytu mi nie brak :) jak na 18 tydz to 2 kg plus ale przytylam w miesiac wiec nie jestem dumna wydaje mi sie ze to szybki przyrost. Narazie poszlo w biust (za duzy na moj gust) a nogi zeby bylo smiesze wyszczuplaly pewnie od intensywnego lezenia :D

reklama
W 1 trymestrze była masakra. Zasnąć nie mogłam bo mdłości. A jak się w nocy budziłam to moje mdłości też i znów spanie z głowy. Dobrze że w dzień nadrabiałam.
A odkąd przyszedł 2 trymestr to mdłości mniejsze i zasypiam bez problemu. Za to teraz wstaje w nocy do toalety raz lub dwa.
Teraz od jakiegoś tygodnia znów śpię w dzień :)
Oj ja też wstaję w nocy 2/3 razy [emoji29] ale przyda się przy dzidziuśku [emoji12]
Zasypiam koło 22 budzę się teraz 7/8

Byłam dziś u lekarza szyjka długa, twarda, zamknięta.
Zapytałam kiedy będzie po mnie widać [emoji14] eee pani szczupła za miesiąc dwa, zależy. Pozostaje tylko czeksć na usg jeszcze 23 dni [emoji20]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Ja szczupla przed ciaza nie byłam,raczej normalna :)
Nie widać po mnie, ale teraz widać po wadze ;) Zobaczymy co będzie dalej :)

Dzoaska o to jeszcze trochę do usg... ja mam za tydzień i czekam jak na szpilkach :)

Ja szczupla przed ciaza nie byłam,raczej normalna :)
Nie widać po mnie, ale teraz widać po wadze ;) Zobaczymy co będzie dalej :)

Dzoaska o to jeszcze trochę do usg... ja mam za tydzień i czekam jak na szpilkach :)
Ale masz fajnie jeszcze tylko tydzień [emoji64]
Ja wcześniej byłam pulchna [emoji6] potem w miare szczupła, potem anoreksja [emoji6] a teraz szczupła w ciąży [emoji1] tzn ja mam szczęście bo jestem wysoka to się rozkłada [emoji12]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

KulkaMM bidulka trzymaj się i duuuzy zdrówka! Nie daj się tej chorobie !

Co do napisania na pęcherz to ja od 3 dni tak często latam do kibelka zwariować idzie nigdzie na dłużej nie mogę wyjść bo wszędzie wc szukam [emoji4]

Czarownica ja przed ciążą byłam strasznym spiochem i padalam często już o 21 teraz siedzę do 23 i jeszcze za nim usne to kręcę się z godzinkę i w nocy tez mi się źle śpi. . Ale dzisiaj przyszła mi poduszka wiec może juz będzie lepiej [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry