reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Majka bedzie dobrze, dużo par ma konflikt i dzieci rodzą normalnie zdrowe bez problemu :) trzeba myślec pozytywnie, bo pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzenie [emoji1]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
No ja też mam dwoje dzieci z nie zgodności ale rzadko kiedy dochodzi do konfliktu i nigdy nie miałam tych przeciwciał.
Dzięki dziewczyny, już się jakoś pozbierałam. Dzidzia jest umiejscowiona dobrze, serduszko pika a jak coś to będziemy walczyć, pokocham jak swoje! :D

Nessi a na jakim etapie cyklu Ty jesteś, co? Bo sie z tabelki wymazalas i zagadka [emoji1][emoji1]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Kochana u mnie 6 dc, @ już odchodzi :) Tylko tym razem mój cykl to będzie wielka niewiadoma :) Albo się wydłuży albo skróci :) Swoją drogą to podobno staraczkom się cykle wydłużają :)

No to super, że już lepiej się czujesz :) Korzystaj z leniuchowania :) A jak młody Twój ? Byliście w poradni ?
U Nas w normie, chociaż wyszły zaburzenia koncentracji. Chodzi na terapię grupową - bo tak sama zadecydowałam..i razem z dziećmi i rodzicami i psychologiem ćwiczymy metody ruchu rozwijającego Weroniki Sherborne :)
Z zachowaniem na lekcji różnie, raz dobrze kilka dni i potem uwaga :p Ale robi super postępy w pisaniu...
Tak pisał na początku:
WP_20161013_006.jpg

WP_20161013_005.jpg

A tak powoli zaczyna już pisać:
WP_20161013_007.jpg

WP_20161013_009.jpg

Dla mnie to kosmos, bo jako logopeda widziałam już zagrożenie dysleksją. Jednak każdego dnia pomimo skrzyżnej lateralizacji i lewej ręki robi duże postępy :) Czytanie też nie idzie źle :) Kwestia praktyki :) Pół roku temu jedna litera zajmowała kartkę formatu A4 :)
Z poradni dostał się do programu neuroflow: Link do: Home - Neuroflow Trening Słuchowy Bo był poddawany testom, i źle słyszy w szumie :) Słuch fizyczny ma w normie :)
Zobaczymy czy przyjdą postępy :)

Załączniki

• WP_20161013_005.jpg
    WP_20161013_005.jpg
    344,9 KB · Wyświetleń: 200
  • WP_20161013_006.jpg
    WP_20161013_006.jpg
    360,9 KB · Wyświetleń: 202
  • WP_20161013_007.jpg
    WP_20161013_007.jpg
    361,4 KB · Wyświetleń: 200
  • WP_20161013_009.jpg
    WP_20161013_009.jpg
    317,6 KB · Wyświetleń: 200
I tak
No ja też mam dwoje dzieci z nie zgodności ale rzadko kiedy dochodzi do konfliktu i nigdy nie miałam tych przeciwciał.
Dzięki dziewczyny, już się jakoś pozbierałam. Dzidzia jest umiejscowiona dobrze, serduszko pika a jak coś to będziemy walczyć, pokocham jak swoje! :D
I tak 3maj pipko ;)
Wyczytalam ze z poprzednimi dziecmi nie musialo to wcale sie stać, ze gdzies cos moglo tez pozosac w ciele i ze natrafilo na trzecie. No a druga opcja to ta krew... nie mam dobrej pamięci wiec nie będę juz bajerować :) Najważniejsze ze jest serduszko i ze pika a z reszta tez będzie dobrze

reklama
Nessi a ja mam jutro fryty na obiad , schabowy kotlecik , suroweczka hehe [emoji6]
A coto nagetssy czy kalafiorek w panierce ? [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry