reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry [emoji5]

majka ale u mnie są problemy 100% , jak będę mieć normalne kiedyś cykle i nie będzie się udawac to dopiero pomyslimy , u niego zapene jest wszystko [emoji108]
W końcu też z nim zaszlalam w 3 ciąże ...

agnesis oj wracaj do zdrowia ! [emoji8] wróci szybciutko zobaczysz ! [emoji6]

Carmen , trzymaj :

Link do: Wyświetl temat - Wątek zielarski (cz.X) | Stowarzyszenie na Rzecz Leczenia Niepłodności i Wspierania Adopcji

Carmen ja zamowilam wszystko osobno , czy ja wiem czy tam w tej mieszance wszystko będzie jak powinno..

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Mieliśmy w szkole taka babkę co wykładała wlasnie farmakognozje i ona była zakochana w ziołach, naparach, odwarach, olejkach, nalewkach, wszystko co z ziół i nie raz opowiadała jak cos jej w czymś pomogło. Wiec myśle, ze zioła maja swoją moc, ale trzeba tez wierzyć w nie. To tak samo jak z homeopatia. Jeden uważa ze to g*wno i mu nie pomoże, a drugi wierzy, ze to lepsze niż leki i u niego działa. Ja wlasnie lubie leki homeopatyczne i moja kiero miała fajne książki i tam było wszystko co brać na katar, kaszel, hemoroidy, niepłodność itp itd, opisane jak brać, ile, kiedy. Szkoda ze sobie nie skserowalam tego [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

agnesis lepiej takie ziółka niż się faszerowac ciągle lekami ....
A spark z drugiego wątku poleciła mi jeszcze dong quai hehe , ona buetze 2 miesiac i jz w pierwszym cykl jej sie skrócił , więc tez zamowie [emoji5]
Ciekawa ino jestem czy z miovaranem moge to brac i zcastangudem bo on tez ziolowy.

wff2krhmvaem9yip.png

Pamietam ze Spark miała problem z pęcherzykami, a raczej z ich brakiem. Ale nie znam tego specyfiku, zaraz poczytam o nim.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

A Bum widziałam to kiedyś, a pytałaś jakiej firmy to bierze, bo ja słyszałam ze Solgar ma najlepsze suplementy. Na pewno tanie nie sa [emoji53]

Na gemini jest innej firmy, ale cos mi sie obiła o uszy ta nazwa swanson wiec wzięłabym te Link do: Dong Quai 530mg, SWANSON, 100 kapsułek - Bez recepty | AptekaGemini.pl

agnesis no właśnie wkleic ci chcialam linka , tak ma te i jak tak czytalam opinie innych o te sa dobre [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

To próbuj, cos w końcu musi pomoc [emoji4]

reklama
To próbuj, cos w końcu musi pomoc [emoji4]

Gorzej jak po tych wszystkich ziolkach na haju będę [emoji23][emoji23][emoji23]
Ogolnie mieszkanke na ziola. O.sroki juz zamowilam i P stwierdził , ze bedzie ze mną pic haha [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry