reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja dzieciaczka czuje nisko - bardziej okolice wzgorka. Ale czytałam że czasem jak kobieta ns szeroka miednice to się dzieciaczek w tej miednicy usadowi i wtedy też brzuch nie rośnie tak szybko. Jutro się okaze! Mam nadzieję ze wszystko jest w porzadku! To jest teraz najwazniejsze!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
A w ktorym tyg jestes ? Bo zapomniałam. Dzidzia ma jeszcze sporo miejsca to sobie plywa tu i tam. Ja dostaję kopniaki tak ze 2-3 cm pod pepkiem. Dzispierwszy raz tuż obok pepka. A teraz leżę na boku z nogami podkurczonymi i widac było kopniaki blisko biodra :-D niezły tam ma plac zabaw.

Zazdro, że jutro masz polowkowe !

O tym zapomniałam [emoji23] ale teraz już w większości brunetka z końcówkami wpadajacymi w blond! [emoji23] tak odnośnie włosów to od początku ciąży się nie farbowalam ale szykuje się na wizytę u fryzjera i zobaczymy co z tego wyjdzie! [emoji6]

Ja to już mam prawie ombre z 6cm jak nic odrostu, jutro pomaluje bo już wstyd [emoji33] [emoji33] [emoji33]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

A w ktorym tyg jestes ? Bo zapomniałam. Dzidzia ma jeszcze sporo miejsca to sobie plywa tu i tam. Ja dostaję kopniaki tak ze 2-3 cm pod pepkiem. Dzispierwszy raz tuż obok pepka. A teraz leżę na boku z nogami podkurczonymi i widac było kopniaki blisko biodra :-D niezły tam ma plac zabaw.

Zazdro, że jutro masz polowkowe !
21! I mnie te ruchy są slabiutkie i nie widoczne. Czasem Marcin je czuje ale rzadko. Dlatego tak czekamy do jutra niecierpliwie! Jak czuć ruchy to jest jakąś wieksza pewność że jest ok. A tak to czasem się martwimy. Ale przecież musi być dobrze! [emoji4]

A w ogole to reklamowali chyba z rosmana spray na odrosty. Jak gdzies wychodzisz i chcesz zamaskowac to psik i gro. No u mnie kiepsko bo nie mam 1 kolory ale moze jakbym blond kupila i tak slabo psik psik zrobila to wyszloby jako[emoji23]

f2w3d5qpkv7nrz6j.png

21! I mnie te ruchy są slabiutkie i nie widoczne. Czasem Marcin je czuje ale rzadko. Dlatego tak czekamy do jutra niecierpliwie! Jak czuć ruchy to jest jakąś wieksza pewność że jest ok. A tak to czasem się martwimy. Ale przecież musi być dobrze! [emoji4]

Doczekasz się kochana, u mnie długo nic i nagle buuuum :D
A i tak przez łożysko na tylnej ścianie myślałam, że dużo szybciej poczuje... ale jednak nie ;)
U mnie czasami widoczne kopniaczki, ale nie zawsze ;)

No mój mały musia dziś gdzieś zawędrować bo go nawet w podbrzuszu nie czuje...wczoraj był tak ułożony ze po lewej i prawej stronie pępka go wyczuwałam jak tatuś do niego gada czy paluszkami puka to wtedy daje dosyć mocne kopniaki a tak to jedynie czuje ze sie wierci i czasem mam wrażenie ze mnie za coś łapie w środku...tylko dziwne ze dzisiejszy wieczór sobie odpuścił...może tatusia posłuchał i poczeka aż wróci z pracy bo mój mówił małemu żeby teraz nie kopał żeby na niego poczekał jak wróci z pracy...

A w ogole to reklamowali chyba z rosmana spray na odrosty. Jak gdzies wychodzisz i chcesz zamaskowac to psik i gro. No u mnie kiepsko bo nie mam 1 kolory ale moze jakbym blond kupila i tak slabo psik psik zrobila to wyszloby jako[emoji23]

f2w3d5qpkv7nrz6j.png
psikasz i jakaś farba tam leci? :D

ja mam włosy farbowane, ale nigdy nie mam od samej nasady, fryzjerka mówi, że pasuje mi jak ciemniej przy nasadzie i tak jest, przynajmniej odrosty nie robią na mnie wrażenia :p

reklama

f2w3d5qpkv7nrz6j.png
Też to widziałam ale musiałabym używać codziennie bo ja codziennie wychodzę! Ale siostra mnie zapewnia ze jest ok a nie mam powodów żeby jej nie ufac! [emoji4]

Do góry