reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
agnesis rob ciacho ja wpadam [emoji6]

Ja ogarnęłam , musialam napalic w piecu bo u mnie zimno i śnieg napadał , obiad zrobiłam i przeleciało...

W ogóle dzisiaj nie zmierzylam temp i pierd*** już nie mierze nie chce mi się oo [emoji5] jak będzie miała być ciąża to będzie ...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No Bum nie chce mi sie wlasnie [emoji53][emoji1]
I tu masz racje termometrem dziecka nie zrobimy [emoji53]

Ja póki pamietam to mierze.
Wkurza mnie ta apka, bo ciagle mi sie filmy włączają z reklamami [emoji35] tez tak macie??

Hej[emoji6]

Moja szybka relacja.
W piątek przyjęłam się do szpitala. Piątek nic, sobota rodzę a potem jednak nie, niedziela, jeszcze nie. W poniedziałek po obchodzie i badaniu szyjka zgladzona, 3-4cm rozwarcia. Decyzja: oksytocyna. Rano miałam robione ktg ale już wątpliwe było, jednak nikt nic nie mówił że źle. O godz. 8.20 poszłam na porodowke, kroplówka z glukoza na początek ktg na którym nie było już tetna dziecka. Miałam położna anioła. Szybka decyzja i leżałam na sali operacyjnej, potem podano mi znieczulenie ogólne. Obudziłam się koło 10 okazało się że z małym wszystko dobrze 10 pkt i jest najcudowniejszy na świecie. Wszyscy są zakochani.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

reklama
Ja tylko obiad robilam. Od rana cos robie. Moj zaraz do pracy.. A mi sie spac chce.
Czy ktoras bierze ten euthyrox 25n?? Macie jakies doswiadczenia? Sztuki uboczne??

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
ja zaczynałam z 25 ale nie działało i dali mi z grubej rury 88 odrazu zbilo z ok 5 na 1 ....teraz biorę 75 i jest na poziomie 1-1,2 do tego Wit. d 4000j dziennie i witaminy z dużą ilością jodu .

Jak zaczelam brać to miałam kaszel przez kilka dni i dusilo mnie jakby w gardle,czułam ucisk ale jak organizm się przyzwyczaił to już całkiem normalne,a nawet lepiej bo przemiana materii mi się poprawila,koncentracja i nie chodziłam zmulona tylko zaczelam normalnie funkcjonować

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Do góry