reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula a czemu? Może jakieś badania hormonalne chcą zrobić i dlatego sam początek cyklu. U nas zawsze takie zabiegi się robi do 10-12 dnia cyklu, żeby na 100% ciążę wykluczyć i żeby jednocześnie było po miesiączce.

Mania a może koenzym q10 albo Inofem lub ovarin uaktywniłby prawy jajnik? ja z prawego też rzadko miałam owulacje. Nawet na usg był zawsze malutki albo wcale go znaleźć nie można było.
Postanowiłam że jak do końca roku się nie uda to w styczniu- lutym pojde do ginki żeby mnie czymś wspomogła

Obiecaliśmy sobie że o drugie dziecko bez spiny będziemy działać ale ciężko, choć staram się nie świrować [emoji15]

"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."

reklama
No zobaczymy co mi tam wyjdzie ... najgorzej ze każą mi się zgłosić podczas @

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...
Ja miałam robioną w 3 bądź 4 dc
Nie pamiętam dokładnie bo to 7 lat temu było

"Wszyscy, wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu, liczymy na to, że zdarzy się coś niemożliwego."

Wiecie co zajrzałamz ciekawości do moich wyników z poprzednich starań

I się przeraziłam prolaktyna przy normie do 25 u mnie 30 i powyżej a nawet do 50 dochodziła
Nie mogę sobie przypomnieć czy coś brałam wtedy na tą prolaktyne

Może znowu mi szwankuje
Musze znowu zrobic wyniki[emoji33]

Edit:
Odnalazłam że brałam bromergon [emoji57]

Ostatnia edycja:
Wpadło mi coś takiego w oko

"Bo marzenia się realizuje, a nie czeka, aż się zrealizują. Bo bycie marzycielem wizjonerem to nie to samo co bycie marzycielem łapaczem iluzji. Jeden aby latać buduje samolot, a drugi czeka, aż mu urosną skrzydła."

~ Jacek Walkiewicz

Ależ pospalam [emoji1] tak mnie zmogło, a tak dobrze mi sie spało, ze gdyby nie chłopaki to spalabym do rana [emoji38]

Tynka oni mi tylko laparo będą robić .... w 1dc mam się umawiać na dzień następny tak sobie klinika niepłodności zazyczyla i z tego co się zorientowalam to oni zawsze podczas @ robią ... no nic zgłoszenia się i się zobaczy ...mam nadzieje ze nie wywina numeru typy yyy grudzień,koniec roku to NFZ bez kasy nie przyjmujemy do widzenia

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Viktoria nie ma sexu - nie ma ciąży [emoji5]

Młoda poszła spać, ja leże w pryczu .. Dzień mam jakiś dziś do doopy [emoji19]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry