reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Plan na dziś to mega sprzątanie bo jutro wjeżdża choinka [emoji41] ozdoby na okno musze powiesić i co najlepsze obiecalam dziecku zw będziemy dziś pierniki robić z tym ze nie ręcze za efekt końcowy bo jeszcze nigdy nie robiłam [emoji23] ...

Agnes chyba ta pogoda tak działa ... ja zasnąć nie mogłam chyba do 3 juz nie wspomnę o tym jak mnie głowa wczoraj trzaskala ..myślałam że zejde a dziś oka nie mogłam otworzyć ...masakra..
Śniadanie dopiero zjadlam[emoji53]

I w nagrodę za " aktywny" tydzień byłam doopke na solarium wygrzac [emoji41]

Komu kawki ??

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
Estradiol coś tam tego z owulacja nie ?

Bumek odpocznij hmm ... zajmij się czymś .... święta idą,odciąż głowę staraniami to ci dobrze zrobi - mowie Ci .... wiem jak to miażdży mózgowie ....

Ale na estradiol wpływa zdaje się progesreron bo to one działają za prawidłowe funkcjonowanie w 2 fazie cyklu ciałka żółtego ? Prolaktyna zbyt wysoka uposledza estradiol,zaburza ovu etc .... a ty bierzesz dupka czy luteine po ovu ? A prolaktyna badana ? Po obciążeniu tez ?

nic nie biore po owu. prolaktyna badana bez obciazenia. kiedys po owu robilam progesteron i z norm mi wyszlo ze w ciazy jestem a nie bylam.

Ostatnia edycja:
nic nie biore po uwo. prolaktyna badana bez obciazenia. kiedys po owu robilam progesteron i z norm mi wyszlo ze w ciazy jestem a nie bylam.
No to nie ma opcji trza specjaliste odwiedzić i działać .... klinika niepłodności najlepiej ...

Nesss ???????

Anula ja odpoczywam, nie myślę , nie chce chyba już w tej ciąży być bo i tak się nie uda..

Dzisiaj robilam test , ale negatyw.

Ciągle jakaś śpiąca jestem...
Dziewczyny ma ktoras z Was cukrzycę ? Czasem myślę czy nie iść zbadać w tym kierunku...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Anula ja odpoczywam, nie myślę , nie chce chyba już w tej ciąży być bo i tak się nie uda..

Dzisiaj robilam test , ale negatyw.

Ciągle jakaś śpiąca jestem...
Dziewczyny ma ktoras z Was cukrzycę ? Czasem myślę czy nie iść zbadać w tym kierunku...

Dawaj do mnie " popierniczymy " [emoji41] ... zaraz ciasto przygotuje [emoji38]

Anula oooo robisz ? Pochwal się później co to za cudenka [emoji6] ja w niedziele mam robić , ale nie wiem czy mi się chce [emoji23]

reklama
Jestem, jestem ... :D Spokoju mi nie dajesz, co chwila tylko nawołujesz :D
Tęsknię [emoji38]

Bum a narazić zwykle gwiazdki etc ... :)

Do góry