reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Nie udało się i się szybko nie uda. Mam pcos dlatego pije 2 saszetki dziennie. Nie zalecam Ci nic, zrobisz jak uważasz, czasem poprostu warto wiedzieć, że istnieją zamienniki tańsze, ale jak pijesz 1 saszetke dziennie to i tak wychodzi podobnie

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dlaczego sie czybko nie uda? Slyszalam o tym zamienniku, ale finansowo wychodzi mi tak samo. Wiec narazie nie zmieniam. A zauwazylas jakies zmiany po tym inofemie? Ja dopiero zaczynam pic drugi miesiac i nic szczegolnego nie zauwazylam

Hej. Ja pije 4 cykl. Nic nie zauwazylam szczegolnego. W poniedzialek ide na monit sprawdzic czy wg cos mi po nim rosnie. Bo wczesniej owu mialam tylko od razu po poronieniu i po clo.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki ale się ciesze jest @ ☺☺☺☺ tak jak miała być czyli dzisjaj lub jutro ☺wiec cykle mam tak jak przed poronieniem 27 - 28 dni ☺ jeszcze nigdy się tak z niej nie cieszyłam i przez to ze pokazała się w terminie czuje ze juz wszystko jest ok i przybliża mnie do staranek ☺ za tydzień zapisuje się na kontrolne USG i wierzę że będzie ok i zaczynamy starania ☺
KaSia cos czuje ze razem będziemy przechodzić ciaze i zapiszemy się na wrześniowki ☺
Ale wam zazdroszcze;) przed wami staranka a ja musze jeszcze miesiac czekac:(

Ale wam zazdroszcze;) przed wami staranka a ja musze jeszcze miesiac czekac:(
Ale jak to, przez miesiąc szlaban na seksy? :p

Ja to w ogóle nie wiem czy mój małż wie co to są dni płodne :D dla niego "staranie się" polega na tym, że nie biorę tabsow. Ostatnio tylko po kilku miesiącach od rozmowy na temat kolejnego malucha pytał dlaczego jeszcze w ciąży nie jestem, bo poprzednim razem jakoś szybciej poszło :rolleyes2:

reklama
Ale jak to, przez miesiąc szlaban na seksy? :p

Ja to w ogóle nie wiem czy mój małż wie co to są dni płodne :D dla niego "staranie się" polega na tym, że nie biorę tabsow. Ostatnio tylko po kilku miesiącach od rozmowy na temat kolejnego malucha pytał dlaczego jeszcze w ciąży nie jestem, bo poprzednim razem jakoś szybciej poszło :rolleyes2:
Bo faceci to tak juz maja. Mysla, ze w ciaze mozna zajsc w kazdym dniu cyklu. ;)

Do góry