reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen wszystkie tu dobrze wiemy, że używki to najlepsza droga na zajście w ciążę ha ha ha ha. A więc dziewczęta ,, palcie, pijcie i bzykajcie się " a będzie wam dane i to szybko!
Carmen włoska tesciowa jakoś mnie przeraża. Wyobrażam ją sobie jako konkret babkę z patelnią w garści i wrzeszczącą non stop.

A ja jestem zakochana w mojej siostrzenicy. Do żadnego dziecka nie mam takiej słabości jak do niej. A jak mi całe święta mówiła " Ciociu kocham cię z całego życia" no to już się rozpłynęłam normalnie...

reklama
A skąd wiesz ? ;)
Moja siostra miala bardzo czesto infekcje, grzybice w ciazy. Uzywala wlasnie rumianku, czy tamtum rosa. Dobre tez jest zwykle szare mydlo:) ale wiadomo ze to bardziej lagodzi takie stany. Lekarz na pewno Ci cos przepisze. A do tej pory takimi rzeczami mozesz sie ratować:)

Witam sie i ja
Maz po 10 zaczal sie do mnie dobierac,a tu myk domofon dzwoni.
Mysle sobie pewnie listonosz,wiec niech gdzies indziej se zadzwoni.
Kurde znowu zadzwonil....policjant byl nas sprawdzic czy tylko w trojke mieszkamy i dokumenty posprawdzal. Kurde bzykanie przelecialo kolo nosa [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
jajniki mnie bola,ale czemu to nie wiem.
Wiecie ze ja nie palilam...no a ze mialam nowa fajke elektroniczna to ja wyciagnelam z szafy,kupilam sobie najslabszy olejek o smaku malin i od czasu do czasu se popalam.
Zaczelam nawet pic..praktycznie robie rzeczy ktore robilam pare ladnych lat temu zanim zaszlam w ciaze.... jak zajde (kiedys) to odstawie.
Wiecie co ta mala od mojej szwagierki jest boska,zakochalam sie......
Moj stwierdzil,ze jest gotowy na drugie dziecko ze to ze tamto i doradzal swojej siostrze ze o drugie ma dzialac od razu a ja sie wczoraj wkurzylam i mu dozarlam,ze jak on mial sie starac szybko to nie chcial a teraz sie glupio madruje :/

Witam nowa staraczke [emoji14][emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam sie i ja:) niezly poczatek dnia:)

Dziewczyny Wy preferujecie czesty seks w okresie dni plodnych czy tak co 2,3 dni? Bo sama juz nie wiem, czy dobrze zeby bzykac sie codziennie czy co kilka dni:)
Jak na razie my mielismy gora dzien przerwy.

W końcu przyszły [emoji4][emoji4][emoji4]
1482833951-1d1mld.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Carmen wszystkie tu dobrze wiemy, że używki to najlepsza droga na zajście w ciążę ha ha ha ha. A więc dziewczęta ,, palcie, pijcie i bzykajcie się " a będzie wam dane i to szybko!
Carmen włoska tesciowa jakoś mnie przeraża. Wyobrażam ją sobie jako konkret babkę z patelnią w garści i wrzeszczącą non stop.

A ja jestem zakochana w mojej siostrzenicy. Do żadnego dziecka nie mam takiej słabości jak do niej. A jak mi całe święta mówiła " Ciociu kocham cię z całego życia" no to już się rozpłynęłam normalnie...

Ja dzialam troche charytatywnie, i bylam ostatnio w domu dziecka z paczkami na Swieta i trzymalam na rekach 3-miesieczne niemowle:) muslalam ze sie rozplyne...:)
Dobra ciocia z Ciebie:) bo moj siostrzeniec to sie zachodzi placzem jak mnie widzi:)

Bum no w końcu! teraz już psiaki na pewno będą bezpieczniejsze.

Nuria ciężko powiedzieć. Myślę, że seks co drugi dzień jest efektywniejszy bo plemniki się zdążą zregenerować, a zawsze jakaś cześć będzie w jajowodzie na jajko czekała.
A mój siostrzeniec też się mnie boi bo mnie zwyczajnie nie zna. Urodził się jak ja już w rodzinnym domu nie mieszkałam. Julie to można powiedzieć, że wychowałam przez pierwszy rok, bo siostra chodziła do szkoły jeszcze i dlatego mamy taką więź ze sobą.

reklama
Do góry