Hejka:-)
Artemida ale przyszalałaś w kuchni! Będziecie zaczynać nowy rok jak w wykwintnej restauracji:-)
Agnesis to ja tej bieli nawet nie zaliczam, skoro tak wcześnie tesciora zrobiłaś! Może za 3 dni już będą II kreski:-)
Nessi to też mój pierwszy sylwester bezalkoholowy ha ha ha. Będę z moja prawie 3letnią siostrzenicą Picolo piła:-) bardziej przeżywam to, że to mój pierwszy od 7 lat sylwester bez męża:-/
Mania i Bum piękne córki! Mania faktycznie włoski ma imponujące! I ja i moje siostry miałyśmy identyczne. Bum twoja też ma długie jak na dwuletnią dziewczynkę!
Majka to ja mam takie samo postanowienie! Tyle, że od poniedziałku ha ha ha. Już do śniadania sobie 3bita ukroiłam, żeby wykorzystać to jeszcze. Kurcze zaczynam rosnąć na potęgę...wszystkie idzie mi w brzuch, tylek i uda...o cyckach nie wspomne nawet... zawsze miałam duże, a teraz jak zdejme stanik, to mi leżą prawie na brzuchu...
Pisalyscie wczoraj o winach i potwierdzam, najlepsze to Mogen David. Od 3 lat na każdym weselu w rodzinie zawsze jest. Mogłabym ze dwie butelki sama wypić.