reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Super ze wszystkie wizyty udane i ze fasolki tak pięknie rosną.
Disneyowa nie opuszczaj nas daj nam drugą szansę, ja też nie zawsze otrzymuje odpowiedź ale jest tu nas sporo i ma prawo coś umknąć[emoji6]

Co do leczenia ząbków to nasz syn też długo się bronił aż rok temu babcia znalazła dla niego super dentystke która używa gaz rozweselajacy i każe wdychac noskiem jak "cliford" ten duży czerwony pies lub jak "darth vader" z gwiezdnych wojen jeszcze bajka w telewizorze podwieszonym do sufitu i ząbki juz wszystkie wyleczone ma. Koszt gazu 50zł. Babka ma niezłą gadke, po wizycie mój syn tatę namawiał bo on też z tych bojacych [emoji38]

4c3trjjgqzgmtgte.png

3i49df9hqpdnmahp.png

zrz6ha00xexzdiaa.png

reklama
Bardzo się cieszę , że wizyty udane ! [emoji4] piękne te wasze dzidziolki [emoji171]

Moja corcia usunęła a ja trochę ogarne mieszkanie , P w pracy , jakoś tęskni mi sie za nim chyba to te hormony [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]

Kochane przybywam by się z Wami pożegnać. U mnie wszystko okej, z dzidzią również.
Jesteście tu w swoim gronie i znacie się już kupę czasu, ciężko mi do Was dotrzeć. Moje pytania są często olewane z góry na dół, piszecie między sobą lekceważąc innych po drodze. Rozumiem ciężko jest dołączyć do grona, które się już jakiś czas zna. Dzisiaj stwierdziłam, że nie warto w to ingerować, że to nie ma sensu. Szkoda moich nerwów przede wszystkim. Także wszystkiego dobrego Wam życzę i wszystkiego dobrego dla Waszych małych fasolek. Trzymajcie się ciepło ;)
Ja również jakiś czas temu to zauważyłam. ..starałam się odpowiadać w miarę możliwości do osób gdzie był mały odzew ,lecz czasami nie miałam zwyczajnie czasu.Moje posty również były często ignorowane. ..wiec trzymajcie się ciepło ;) pozdrawiamy ;)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny zostańcie :) Nie uciekajcie :-)
Może Wasze posty gdzieś zginęły wśród innych, no ja np jestem tu niecały tydzień i ich nie widziałam :-) Musicie się tylko częściej "udzielać" i dać zauważyć w setkach innych postów... Dajcie nam jeszcze jedną szanse :-)

A tymczasem dobranoc :)

Ciężko wszystko przeczytać i przypomnieć sobie komu sie miało odpowiedzieć jak jest nas dużo ...
Osobiście przy dziecku i przy takiej produkcji jaka jest tu ciężko mi nadraniac posty - przeważnie odpisuje na ostatnią stronie co tam wyczytalam.
Wiec na pewno nikt tego nie robi specjalnie [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
9t6d [emoji235]

Ciężko wszystko przeczytać i przypomnieć sobie komu sie miało odpowiedzieć jak jest nas dużo ...
Osobiście przy dziecku i przy takiej produkcji jaka jest tu ciężko mi nadraniac posty - przeważnie odpisuje na ostatnią stronie co tam wyczytalam.
Wiec na pewno nikt tego nie robi specjalnie [emoji6]

9t6d [emoji235]
Masz rację :) ja też często czytam wszystkie posty ale odpisze na niektóre :) to nierealne żeby każdemu odpisać poprostu. Nikt tutaj na pewno nie chciał nikogo urazić ani sprawić żeby się poczuł wykluczony :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry