- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ooo, taki wyciskany soczek też super sprawa...W sumie chyba pójdziemy do sklepu i kupię marchewki i pomarańcze.
Uwielbiam!!
Zjadłabym też serniczka,ale piec niestety nie umiem...a dostać w Niemczech twaróg,to nie lada wyczyn.
Zjadłabym też serniczka,ale piec niestety nie umiem...a dostać w Niemczech twaróg,to nie lada wyczyn.
Agusik80
Aktywna w BB
Ja mam takie zboczenie zawodowe ponieważ jestem naturoterapeutą , staram się unikać wszystkiego co mam świadomość że może mieć zły wpływ na dziecko, przed ciążą pozwalałam sobie na różne rzeczy a teraz niestety mam ciążę zagrożoną i to chyba jeszcze bardziej na mnie działa. I soki też robię szczególnie te zielone z jarmużem choć teraz mi nie wchodzą.Agusik tez tak mam i z jedzeniem i z ciuchami, ze czasem wole dziecku kupic niz sobie jak mi sie cos podoba, a Milosz uwielbia nosic koszule, wiec jak ja widze takie male koszule to ciezko mi sie oprzecwidzi na tatusiu
I co do jedzenia to ja codziennie robie sok ze swiezo wyciskanich owocow, dzisiaj marchew z kiwi![]()
Agusik80
Aktywna w BB
Pewnie ten sam przepis tylko smak inny ....hahaha... jeszcze kilka tygodni i wszystko będzie pyszne jak wcześniej.Jednak były ruskie, pomyłka :-) Ale albo mi się smak zmienił, albo coś dziwnego, bo nie smakowały mi tak bardzo, jak zawsze do tej pory :-) Dziwne... Muszę zapytać, czy inaczej je robiła :-)

Pewnie ten sam przepis tylko smak inny ....hahaha... jeszcze kilka tygodni i wszystko będzie pyszne jak wcześniej.![]()
Myślisz? Dziwne, bo wszystko inne raczej smakuje mi tak samo... Chociaż... wczoraj nie mogłam zjeść mojego ulubionego jogurtu
reklama
Ooo, faktycznie nas przybyło 
I jak to zwykle bywa, zazdroszczę tym z nas,które mają termin na początku miesiąca- to wy będziecie pierwsze tulić maleństwa,podczas gdy reszta z nas będzie się jeszcze "kulać" z brzuchami.
Kasia86 my na szarym końcu...

I jak to zwykle bywa, zazdroszczę tym z nas,które mają termin na początku miesiąca- to wy będziecie pierwsze tulić maleństwa,podczas gdy reszta z nas będzie się jeszcze "kulać" z brzuchami.
Kasia86 my na szarym końcu...

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.