Dobrze że Ty czujesz [emoji16]
Bo ja nie [emoji12][emoji23]
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dobrze że Ty czujesz [emoji16]
Przepisze, musisz dobrze gadać [emoji12]Mania kciuki zacisniete[emoji109] oby mi moj przepisal tez clo[emoji4]
"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Tobie Barwinska clo przepisala?Przepisze, musisz dobrze gadać [emoji12]
[emoji110][emoji110][emoji110]
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Tak BarwińskaTobie Barwinska clo przepisala?mnie po Dongu śluz zalewa,że bez wkładki się nie da żyć

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja powiedziałam , że bez wspomagania w zajściu nie wyjdę i nie miała wyboru Ale ja miałam wszystkie badania porobione. Ty jak nigdy nie robiłaś to nie wiem czy Ci daAle ja tak mam sama z siebie powiedziec ze chce clo[emoji23]?
"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Mrozi się normalnie, tylko najlepiej luźno poukładać, jak zmarzną można wsadzić razem by się nie posklejałyAgnesis mrozilas pierogi?
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t6d [emoji235]