reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny ja mam takie pytanie czy trzeba godzić się na balonik? Pamietam,że mi odeszły wody i od razu dostałam kroplowke z oxy,a koleżanka miała balonik po którym nic się nie wydarzyło...dwa dni ja tym meczyli ...później i tak było oxy

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Zgodę na wszelkie ingerencję i zabiegi podpisuje się przy przyjęciu do szpitala.

reklama
Nessi a syn teraz nie chwali sie w szkole ze bedzie mial 2 rodzenstwa? Pomimo tego ze nie wie ze bedzie jedno?

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Nati trzymam kciuki! Obu ruszyło po pierwszej indukcji! Dawaj znać w miarę możliwości.

No powiem wam że myślałam że go zabiję, dziękuję bardzo za takiego ogrodnika [emoji23]

Co porabiacie? Ja mam wolne, stary wruci o 23.00 dzieci o 13.30 tak więc pojeżdze trochę. Bujne się do Gdańska. K prosił żeby mu do Kika zajść po jakieś spodnie robocze, obok też jest pepco... Miałam nie wchodzić do tych sklepów no ale jak mus to mus [emoji23] trzeba się ogarnąć trochę i hej przygodo! [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś od rana na nogach.Dałam swoją kotkę do sterylizacji i teraz się stresuje[emoji20] .Dobrze,że mój M ze mną jest,bo coś słabo się czuję.
Muszę jeszcze ogarnąć obiad tak do 14 ,bo mają dzwonić.

Nati trzymam mocno kciuki[emoji110]

oar8ugpjafqeooh5.png

Nati kciuki!!! Będzie dobrze, dziadki jak coś mogą dzieci do lekarza zabrać zapewne ...nic się nie martw!

Ja wczoraj pobiłam swój własny rekord ....4 obiady zjadłam w różnych wariantach :/ Jutro wizyta i myślę, wlezę nawagę...a tam już 55,5 kg :o Coś czuję, że łyknę do 70 ...pod koniec ..

Wielkimi krokami zbliża się coraz bardziej połówkowe ... kurde bele. A ja tak kiepawo ruchy jeszcze czuję :/ Dosłownie od czasu do czasu ::/
Ja swoją niunię tak dobrze zaczęłam czuć tak po połówkowym i to najbardziej w nocy. Z tym,że ja mam łożysko na przedniej ścianie i kopniaki czuję słabiej[emoji20] .

oar8ugpjafqeooh5.png

Znam to. Też nie spałam nic do niedzieli od piątku jak trafiłam do szpitala. Ale dziś padł rekord. Spałam 4 godz. Rarytas

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
jak się macie? [emoji4] jak po cc?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t6d [emoji235]

reklama
Rene jak sie czujesz? Twoja córcia widziała już siostrzyczkę?[emoji7]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Do góry