reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Myślisz wlazla [emoji6] jutro się koze dowiemy czy to ona [emoji38]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t6d [emoji235]
Może być i on :D jeszcze lepiej bo na chłopaka mam wszystko :)
Ale mam takie przekonanie jakieś w sobie, że dziewoja będzie :)

reklama
Maja- narazie czekają , zrobili ktg całe 2 większe skurcze , dali mi obiad i spaceruje po korytarzu , moje dzieciaki czysto na oskrzelach ale mąka tydzień w domu siedzieć , wiec siedzą u dziadków , mój to ma teraz wakacje :-D , śliczne ciuszki ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wyniki spacerku:
1490625943-aaaaaa.jpeg

1490625964-aaaaaa.jpeg

1490625976-aaaaaa.jpeg

1490625985-aaaaaa.jpeg

A jeśli chodzi o wizytę. Spisuje ten cykl na stratę i modlę się żeby torbiel się nie zrobiła. W tej chwili pęcherzyk stanął na wielości z soboty. Prawdopodobnie plamienie to reakcja na zbyt mała dawkę zastrzyku. Ovitrelle nie pozwala podać bo jest pęcherzyk za mały. W sumie pęcherzyk w kształcie podłużnym. Takie spłaszczone jajo.
Powiedziała że mam obserwować wydzieline. Do póki nie pojawi się żywa krew to mam się nie martwić.
Kolejne usg w środę i decyzja...raczej o zakończeniu cyklu progesteronem niż na pękanie. Także znowu nic...
Od następnego cyklu zaczniemy od większej dawki. Czyli znowu czekanie i kłócie....

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Maja- narazie czekają , zrobili ktg całe 2 większe skurcze , dali mi obiad i spaceruje po korytarzu , moje dzieciaki czysto na oskrzelach ale mąka tydzień w domu siedzieć , wiec siedzą u dziadków , mój to ma teraz wakacje :-D , śliczne ciuszki ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sutki masuj :D
Artemida90 kurde przykro mi, :( a takie fajne jajo stworzyłaś :(
Bzykaj się a nóż widelec ...czasami lekarz mówi, ''nie ma szans'' a zaskakuje

Arte bzyknijcie sie jeszcze pare razy, hormony tez maja wpływ, a jak sie człowiek dobrze bzyknie to hormony szaleją [emoji38] jajko jeszcze moze ruszy i samo pęknie.
Nessi ale masz wiercipietke tam [emoji16][emoji7]
Bum wizyta dzis? Wypatruj co tam miedzy nogami chowa [emoji1]
Nati ja od rana wchodzę i sprawdzam tylko czy to już. Spaceruj, spaceruj, będziesz chodzić az wychodzisz [emoji12]

Wyniki spacerku:
1490625943-aaaaaa.jpeg

1490625964-aaaaaa.jpeg

1490625976-aaaaaa.jpeg

1490625985-aaaaaa.jpeg

A jeśli chodzi o wizytę. Spisuje ten cykl na stratę i modlę się żeby torbiel się nie zrobiła. W tej chwili pęcherzyk stanął na wielości z soboty. Prawdopodobnie plamienie to reakcja na zbyt mała dawkę zastrzyku. Ovitrelle nie pozwala podać bo jest pęcherzyk za mały. W sumie pęcherzyk w kształcie podłużnym. Takie spłaszczone jajo.
Powiedziała że mam obserwować wydzieline. Do póki nie pojawi się żywa krew to mam się nie martwić.
Kolejne usg w środę i decyzja...raczej o zakończeniu cyklu progesteronem niż na pękanie. Także znowu nic...
Od następnego cyklu zaczniemy od większej dawki. Czyli znowu czekanie i kłócie....

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Kurcze [emoji17]
a tak mocno trzymałam kciuki...no nie wierze

Nie wiem już co miałam napisać ..

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Straciłam nadzieję kolejny raz...

Kochana, nie straciłaś, bo byś nie myślała o następnym cyklu

Ja bym próbowała jeszcze, choć wiem że to łatwo powiedzieć [emoji17][emoji52]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Kochana, nie straciłaś, bo byś nie myślała o następnym cyklu

Ja bym próbowała jeszcze, choć wiem że to łatwo powiedzieć [emoji17][emoji52]

Straciłam nadzieję na ten cykl ale jeśli w następnym będzie to samo to nie wiem co będzie ze mną

Do góry