Arte kurde no, nie smutkaj karta w końcu się odwruci. A co to za zwierzaki?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chomiki które mają dom w miniaturze zamku w helmond gdzie mieszkam :-) i Daniele :-) jeszcze były kangury, alpaki, strusie i Koziołki ale nie dały sobie zdjęcia zrobić.Arte kurde no, nie smutkaj karta w końcu się odwruci. A co to za zwierzaki?
Ja mam tak samo staję w kolejce i nikt nie widzi,że w ciąży jestem a na dodatek jeszcze się przede mną wpychają[emoji35]hahaha ja tego też doświadczamNawet gdybym wypięła brzuch na maxa ;D
Nie wiem. Podczas plamienia jakiś dyskomfort czuję. Nie wiem czy się odważę ok seks kiedy coś mi tam leci...modlę się żeby nie zrobiła się torbiel z tego nie peknietego.Bum cudny maluszekArte łatwo mówić ale sexa możesz strzelić
ułoży się wszystko zobaczysz
![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Przystojniaczek [emoji6] super!80% siusiak - ordynator szpitala robił mi prenatalne [emoji4]
Będę w domu wkleje więcej fotek i filmik![]()
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t6d [emoji235]
Arte tak mi przykro[emoji20],ale nie trać nadziei i bzykaj się a noż widelec wyjdzie z tego fasolka[emoji4] .Wyniki spacerku:
![]()
![]()
![]()
![]()
A jeśli chodzi o wizytę. Spisuje ten cykl na stratę i modlę się żeby torbiel się nie zrobiła. W tej chwili pęcherzyk stanął na wielości z soboty. Prawdopodobnie plamienie to reakcja na zbyt mała dawkę zastrzyku. Ovitrelle nie pozwala podać bo jest pęcherzyk za mały. W sumie pęcherzyk w kształcie podłużnym. Takie spłaszczone jajo.
Powiedziała że mam obserwować wydzieline. Do póki nie pojawi się żywa krew to mam się nie martwić.
Kolejne usg w środę i decyzja...raczej o zakończeniu cyklu progesteronem niż na pękanie. Także znowu nic...
Od następnego cyklu zaczniemy od większej dawki. Czyli znowu czekanie i kłócie....
"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
O Boziu ale ci brzusia wykrzywilo [emoji23][emoji23]Super! Ależ ona do Ciebie podobna
Moje w kościele
A drugie zrobiło mi psikusa i wlazło w lewy bok ... mało przyjemne uczucieMusiałam pogłaskać poobracać się na boki by wpadła gdzie trzeba
Zobacz załącznik 800410
Jak samopoczucie niunia ?
Miło z kasjerką po Polsku pogadać co ?![]()