reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Gratuluję dziewczyny tych brzuszków, sama się dziwnie czuje że już mnie tam nic nie smyra. Mała poszła spać, miała nadcinane wedzidelko , przez to cyce mam zmasakrowane. Teraz wypiela się na matke i śpi A mi bulgocze dosłownie i czuje że zaraz będą kamienie [emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej bylam dzis na usg 11 dc endomentrium 8.5 pecherzyki dwa 14 i 12 mm na lewym jajniku[emoji5] alez jestem szczesliwa a endomentium mam ok?
Endometrium pokaźne [emoji106]
[emoji110][emoji110]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Rene fajnie że się dobrze czujesz i _e możecie w miarę szybko wyjść
W domku najlepiej [emoji106]

Nati trzymam kciuki by szybko poszło [emoji110][emoji110][emoji110]

Ostatni test z dzisiaj [emoji52]
Od czasu jak robie testy, pozytywy wychodziły mi dłużej niż 1 raz a tu wygląda na to że tylko wczorajszy był pozytywny.
Był tu dziewczyny pozytyw?
Myślicie że castagnus mógł spowodować że pomimo clo nie miałam owulki?[emoji52][emoji52]
No i nie miałam prawie wcale płodnego śluzu, a wcześniej mnie zalewało...
Kuźwa zawsze coś [emoji35]
Ja to chyba nigdy nie zajde w tą drugą ciąże [emoji17]

1490609369-aaaaaa.jpeg

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Mania testy owulacyjne nie potwierdza ci owulki ja tam wole usg

Mania testy owulacyjne nie potwierdza ci owulki ja tam wole usg
Wiem Kochana
Ale ginka ostatnio na usg po clo też nie mogła stwierdzić czy owu była na 100%[emoji52]
Póki co będę działać na testach
A potem pójde do innego gina

Widzisz ja też plamilam a po luteinie nic,zero plamienia...i uj wie o co chodzi...stwierdzam,że wolę nie wiedzieć co było przyczyną

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ja plamie jeszcze przed owulacja.... Dziś mam 16dc

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Wiem Kochana
Ale ginka ostatnio na usg po clo też nie mogła stwierdzić czy owu była na 100%[emoji52]
Póki co będę działać na testach
A potem pójde do innego gina

Ja chodze co dwa dni na usg potem jak owulka byla mam plyn w zatoce daglasa plyn utrzymuje sie 2 3 dni po owulce u mnie testy roznie wychodza

Ja chodze co dwa dni na usg potem jak owulka byla mam plyn w zatoce daglasa plyn utrzymuje sie 2 3 dni po owulce u mnie testy roznie wychodza
Ja wiem jak to wszystko powinno wyglądač
Przerabialiśmy to przez 4 lata starając się o pierwszą ciąże
Niestety moja ginka bierze za jedno usg 90 zl
A obiecaliśmy sobie że drugie dziecko bez paniki, spięcia i nie za wszelką cenę
Ale chyba tak nie umiem [emoji52]
Chwilowo muszę poczekać na przypływ kasy zanim pójde do innego gina

reklama
Do góry