reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nuria, ja jestem zdania, że osobom postronnym nic do tego czy jestem w ciąży, ile mam mieć dzieci i czy któreś zmarło ...szkoła żyje plotkami, bo niby po co nauczycielka się ciągle syna podpytuje ? Ja z innymi mamami z klasy syna mam zwykły kontakt na dzień dobry i tyle ...nie należę do grona kółka różańcowego, które godzinę wcześniej idzie do szkoły po dziecko by poplotkować na szkolnym korytarzu i godzinę później wraca ...:)

reklama
jak się macie? [emoji4] jak po cc?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t6d [emoji235]
Czuje się ogólnie lepiej. Choć wczoraj było lepiej niż dziś. Ogólnie zmęczenie daje się we znaki. A to dopiero druga doba. Córcia dziś od 1 do 5 jak nie cyc to kupa
Rene jak sie czujesz? Twoja córcia widziała już siostrzyczkę?[emoji7]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Biedronka- będzie oki tylko kotka będzie taka osowiała przez pare dni

Rene - No to się wyspałaś:-)

Męża wygoniłam do domu , bo dziś raczej nie urodzę , a On niech sprząta w domu , ja nie śpię od dwóch nocy , ciekawe czy tu się wyśpię

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Rene fajnie że się dobrze czujesz i _e możecie w miarę szybko wyjść
W domku najlepiej [emoji106]

Nati trzymam kciuki by szybko poszło [emoji110][emoji110][emoji110]

Ostatni test z dzisiaj [emoji52]
Od czasu jak robie testy, pozytywy wychodziły mi dłużej niż 1 raz a tu wygląda na to że tylko wczorajszy był pozytywny.
Był tu dziewczyny pozytyw?
Myślicie że castagnus mógł spowodować że pomimo clo nie miałam owulki?[emoji52][emoji52]
No i nie miałam prawie wcale płodnego śluzu, a wcześniej mnie zalewało...
Kuźwa zawsze coś [emoji35]
Ja to chyba nigdy nie zajde w tą drugą ciąże [emoji17]

1490609369-aaaaaa.jpeg

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Ostatnia edycja:
Ja to se jeszcze palucha ucielam i boli [emoji17]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

reklama
Ja to se jeszcze palucha ucielam i boli [emoji17]

O matulu [emoji17]
Bardzo mocno uciełaś?

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Do góry