reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Oczywiscie spać nie mogę !!!, nie bede mieć siły żeby urodzić :-(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bedzie dobrze,jestem z TOBA [emoji110][emoji110]

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
Hejka

Nati ogromne kciuki by poszło raz dwa [emoji110][emoji110][emoji8]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t5d [emoji235]

Nati kciuki!!! Będzie dobrze, dziadki jak coś mogą dzieci do lekarza zabrać zapewne ...nic się nie martw!

Ja wczoraj pobiłam swój własny rekord ....4 obiady zjadłam w różnych wariantach :/ Jutro wizyta i myślę, wlezę nawagę...a tam już 55,5 kg :o Coś czuję, że łyknę do 70 ...pod koniec ..

Wielkimi krokami zbliża się coraz bardziej połówkowe ... kurde bele. A ja tak kiepawo ruchy jeszcze czuję :/ Dosłownie od czasu do czasu ::/
Ja tez jakas apetyczna sie zrobiłam odkad jestem w ciazy.
Wlasnie zjadlam na sniadanie sledzika na raz z biedrony z ogorkiem i czosnkiem i na koniec zagryzlam kabanoskiem [emoji23][emoji23]

Nessi ja juz sie pogodzilam z tym,ze znowu przytyje ...takze poddaj sie[emoji14][emoji14] najwazniejsze,ze corunia bedzie piekna , zdrowa i silna

eoc973pftscitkc0.png

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Kuźwa co z tym społeczeństwem jest nie tak ... wszyscy się na mnie gapią. Czy baba w ciąży to jakiś ewenement ? Nauczycielka '' Oooo duży już brzuszek ma Pani,'', inne mamy jakieś takie uśmiechy i ''szszszszszzzzz'' za uszami :D
Młody nie wie, że będzie 1 dziecko ...nadal myśli, że będą dwa. Nie mówiliśmy mu bo by zaraz całej szkole wypaplał.

Dziewczyny ja mam takie pytanie czy trzeba godzić się na balonik? Pamietam,że mi odeszły wody i od razu dostałam kroplowke z oxy,a koleżanka miała balonik po którym nic się nie wydarzyło...dwa dni ja tym meczyli ...później i tak było oxy

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nati czemu obstawiasz ze nie urodzisz?
Ja miałam to fakt zero skurczy , rozwarcie zrobiło i pzy nim krwawienia dostalam , ale sąsiadce z sali po 6godzinach na porodowke wywieźli po nim , wiec jest nadzieja [emoji4] i mi duzo chodzić z nim kazali [emoji6]
A oxy mialam na drugi dzień.

Lepszy od balonika jest żel .
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t6d [emoji235]

Do góry