reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
@Izabela90 robiłam ten sam test [emoji16][emoji16][emoji16]i kreska taka sama była. Ja już jestem po pierwszej wizycie i lekarz potwierdził. Także zobaczysz wszystko będzie Dobrze [emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
iwilleatyou
@Izabela90 gratulacje 
iwilleatyou
Ja bym wam dodała zdjęcia moich tekstów ale nie umiem zdjęć wstawić hehe 
AnetaManiak
No właśnie dobre pytanie @iwilleatyou też tego nie mogę znaleźć [emoji6]
Chciałabym aby tym razem było dobrze. Ja dzisiaj do swojego lekarza zadzwonię. Możliwe że jest na urlopie ale spróbować mona.@Izabela90 robiłam ten sam test [emoji16][emoji16][emoji16]i kreska taka sama była. Ja już jestem po pierwszej wizycie i lekarz potwierdził. Także zobaczysz wszystko będzie Dobrze [emoji1][emoji1][emoji1]
AnetaManiak
@Izabela90 uwierz w to, że będzie dobrze. Nawet powiedz sama sobie, że tym razem wszystko dobrze się skończy. Wiem, że to trudne. Spróbuj zmienić nastawienie. W Moim przypadku to pomogło i wierze iż Tobie się uda. O koło 8lat walczyłam o żeby zająć w ciążę. Mieszkaliśmy w Polsce i tylko zmieniłam lekarzy bo każdy mówił według Mnie źle podchodził do nas. I tylko kolejne hormony i kolejne. A Ja tylko się po nich źle czułam i wiedziałam że nic z tego. W końcu odpuściłam. Przyjechałam do męża do Niemiec. I po pewnym czasie zaczęłam tutaj chodzić do ginekologa. Od razu wziął się za nas porządnie. Kompleks badań i w ogóle. A tamci leczyli nas po omacku. Byłam stymulowana tabletki i zastrzyk. I powiedziałam sobie, że musi się udać. I bach pierwsza stymulacja i jest [emoji3][emoji16] początek 6tyg. Także naprawdę zmiana nastawienia dużo daje. Także głowa do góry a będzie wszystko dobrze[emoji3][emoji6] wierze w to [emoji4][emoji4][emoji4]
Millo
Oska blizniaki!![emoji7]Gratulacje!!ale wiadomosc!
Masz zdjecie?
Izabela witaj u nas
)Piękny test:* Uwierz!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Izabela witaj u nas
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie, jak sie czujesz wiedząc że dwa kropki?Dzisiaj 4 tydz 5 dzień. Kropki mają po 7 i 8 mm19 kwietnia nastepna wizyta i może już będą serduszka![]()
![]()
reklama
Wczoraj miałam obawy. Ale dziś w nocy moja siostra urodziła bliźnięta i zakochałam się i na sama myśl buzia mi się śmieje [emoji7] [emoji1]Cudownie, jak sie czujesz wiedząc że dwa kropki?![]()