reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Tynka wcale nie wariatka. Będziemy sie martwić o swoje dzieci do końca naszego życia. Tak już jest.
Nessi licytuj, super kiecka [emoji4][emoji106] ta ze szmatexu tez fajna i bardzo mi sie podoba kołnierzyk [emoji16] a co do szpilek mam to samo. Kupuje, bo ładne, ale chodzić w nich pózniej nie chodze bo nie umiem [emoji23] tylko na jakieś okazje [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nessi super sukieneczka! Bardzo mi się podoba. Buty też extra, wyglądają na stabilne i wygodne bo stopa zabudowana ale myślę, że jakieś balerinki na zmianę trzeba wziąć. Też myślałam, że to twój brzuszek i już miałam pisać, że mega wystrzelił do przodu:-)

Nati jak tam Adaś? Wizytę mam za tydzień dopiero i się sama upomne o to KTG, jak znowu mały urośnie tylko 100-150 gramów na dwa tygodnie. Kurde ja nie wiem co to się stało. Tak ładnie rósł, a teraz wszystkie parametry od 33 tygodnia stoją w miejscu:-( dobrze, że miałam wczoraj usg to przynajmniej spokojna jestem o przepływy.

U mnie mega się ochłodziło i padał deszcz ale nie grzmi. Całe szczęście, bo boję się burzy:-/

Bum Mikołajek będzie?[emoji7]
Tynka a jak u Was z imieniem?
Nati, Rene pokazcie Wasze maluszki[emoji173]
Nessi fajna kiecka, zawsze mozesz zalozyc do niej koturny, sa stabilniejsze i wygodniejsze niz szpilki. I na przebranie mozesz zawsze wziąść baleriny[emoji106]
Wonde jak sie czujesz?
Luska jak babcia?
Arte juzpo owulacji?
Mania pokaż kotka[emoji8]
Mum??
Anula??

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzisiaj lepiej nie miałam takich mdłości tylko takie dziwne uczucie w brzuchu i cycki mnie bolą.

Nuria będzie [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t1d [emoji272]

Ja sobie dzis kupilam bluzkę z jednym ramieniem odkrytym, taka na lato i jakos juz mi sie nie podoba[emoji23] w sklepie gdy ja mierzylam wygladala lepiej niz gdy przymierzylam ja w domu [emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nessi- fajna ta kiecka , ja ostrożnie podchodziłam do ciążowych ciuchów , bardziej kupowałam większe niż ciążowe , jedynie byłam zmuszona do kupienia kurtki ciążowej .

Ja tez nie umie chodzić w szpilkach , ubieram na okazje , a tak to trampki :-)

Tynka- jak przepływy są dobre to super :-)

1491412706-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry