reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nie no pewnie
Szpital na.święta to nie.bardzo.
Moze to wina dupastonu, co ???
Mam nadzieje ze Ci minie bo z takimi krwawieniami.nigdy nie.wiadomo.

Sluchaj a nie masz policystycznych jajnikow ?? Bo ja wlasnie mialam okres obfity, konczyl sie po 7 dniach i po tyg.na.nowo.wracal, niekiedy po 3-4 dniach......moze to po prostu te cholerne cysty ?

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Miałam podejrzenie pcos, ale dokładniej kazali mi zrobić te badania na które nie ma miejsc w szpitalu właśnie :/
I tak czekam. . Ale nigdy tak nie miałam.

Dziś mi koleżanka powiedziała ze jeśli to krwotok to absolutnie nie mogę brać ibupromu, a ja ostatnio przez ostatni tydzień zjadłam prawie paczke ze względu na usunięty ząb i tylko ibupromu mogłam. Wiec może to ma też jakiś związek...
Ogólnie lepiej reaguje na dupka niż na luteine, która słabo sobie radziła.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Miałam podejrzenie pcos, ale dokładniej kazali mi zrobić te badania na które nie ma miejsc w szpitalu właśnie :/
I tak czekam. . Ale nigdy tak nie miałam.

Dziś mi koleżanka powiedziała ze jeśli to krwotok to absolutnie nie mogę brać ibupromu, a ja ostatnio przez ostatni tydzień zjadłam prawie paczke ze względu na usunięty ząb i tylko ibupromu mogłam. Wiec może to ma też jakiś związek...
Ogólnie lepiej reaguje na dupka niż na luteine, która słabo sobie radziła.

Mozliwe,ze tabletki ten.krwotok nasilily....

A odnosnie pco nie ma.co.za wiele badac. Widac na usg takze wystarczy dobry lekarz i tyle, bo.nie wszyscy widza [emoji38]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Gin mi powiedział ze mam to a endo powiedziała ze nie jest to oczywoste i chce komplet badań

Wystarczy zbadać fsh i lh w 3 dniu cyklu, nie trzeba za dużo szukać jeśli stosunek lh i fsh jest ponad 1,5 to jest PCOS (dodatkowo problemy z owłosieniem i otyłościa i nieregularną @), jeśli są w normie a na jajnikach wiele małych pęcherzyków to tylko PCO - to tylko obraz na jajnikach bez innych objawów.
Ja mam niestety ten PCOS wstrętny - zerowa owulacja okres 3 razy w roku ale na szczeście 5 dni i koniec

Wystarczy zbadać fsh i lh w 3 dniu cyklu, nie trzeba za dużo szukać jeśli stosunek lh i fsh jest ponad 1,5 to jest PCOS (dodatkowo problemy z owłosieniem i otyłościa i nieregularną @), jeśli są w normie a na jajnikach wiele małych pęcherzyków to tylko PCO - to tylko obraz na jajnikach bez innych objawów.
Ja mam niestety ten PCOS wstrętny - zerowa owulacja okres 3 razy w roku ale na szczeście 5 dni i koniec
No to pewnie PCOS. Poczekam na kolejny cykl i może się uda dostać do kliniki

Tynka piękny ! [emoji7][emoji7][emoji7]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t3d [emoji272]

reklama
Do góry