reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć, mnie córcia o 6 obudzila...
Dzis do pracy na 12.30 wiec jeszcze czasu a czasu mam. Ale zawioze małą do przedszkola i chyba pojde do pracy papierologie ogarnąć;)

Wczoraj wieczorem mialam masakre, miałam bol taki od pachwin do góry, mniej wiecej do polowy brzucha. Taki tępy, bez skurczów, ale sie wystraszylam. Dzis juz o niebo lepiej ale chyba przejdę się jutro do lekarza(przyjmuje tylko w czwartki). Naczytalam się glupot w necie i się martwię, a tu w niedzielę wylot....

Co do przeziebienia to tez polecam p.r.e.n.a.l.e.n, nawet w rossmannie widzialam.
Aaa i sa tam tez w promocji 4paki chusteczek za 14zl. Oplaca się, sklad mają najlepszy(te rozowe babydream).

Zdrowka dla chorych Mamusiek i chorego psiaka Franka:)
Fajna promocja, ale zastanawiam się czy już kupować kurcze...

U nas też szaro i deszczowo, a ja w drodze do pracy, brr ;/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lili może faktycznie powinnas jechać sprawdzić od czego ten ból. Może Ci przepisza coś na to, jakieś plastry rozgrzewające czy coś...

Sunday Ty też lepiej idź jutro i upewnij się, czy napewno wszystko ok :-) żebyś później na urlopie nie przejmowała się, że nie poszłaś ;-)

Justa... pierogiii.... :-) uwielbiam pierogi!! A z czym będziesz robić? Ja osobiście najbardziej lubię ruskie i z mięsem :-)

Czekam w kolejce na badania. Oczywiście ludzi a ludzi... pewnie sobie poczekam. Dobrze że w tym czasie mąż z psem u lekarza, bo pewnie wrocilabym koło południa jakbym sama musiała wszystko ogarnąć ;-)

Lili może faktycznie powinnas jechać sprawdzić od czego ten ból. Może Ci przepisza coś na to, jakieś plastry rozgrzewające czy coś...

Sunday Ty też lepiej idź jutro i upewnij się, czy napewno wszystko ok :-) żebyś później na urlopie nie przejmowała się, że nie poszłaś ;-)

Justa... pierogiii.... :-) uwielbiam pierogi!! A z czym będziesz robić? Ja osobiście najbardziej lubię ruskie i z mięsem :-)

U nas tez wszyscy uwielbiaja...
Beda z kapusta i miesem...moj m bedzie mnie jutro chyba po ....calowal on tak kocha pierogi

Hahah Justa :)
Ale żeście popisały od wczoraj ;)
Dzień dobry wszystkim. Noc minęła tak sobie, obudziłam się 466446 razy (w tym 4 razy na siku :o) raz mnie kot obudził, raz mąż jak się przekręcał, to mnie biodrowy bolało, to znowu brzuch i tak ciągle. Masakra. Wstałam tak umeczona jakbym wcale nie spała.
Wczoraj poszłam do sklepu w tą paskudna pogodę głównie po pomarańcze, bo moje je w kółko jeść a została mi tylko jedna. I oczywiście pomarańczy nie było [emoji35] [emoji35] [emoji35] dzisiaj uderze do innego sklepu. Robię sobie śniadanko. Dzisiaj kąpany w jajku chlebek z serem. Pychaaa..

1493191797-aaaaaa.jpeg

O, tak to dzisiaj wygląda :) smacznego :)

Cześć kochane , kciuki za wizyty jak jakieś sa [emoji110][emoji110]

Ja tez głodna a z łóżka mi sie wstać nie chce...

Ewkap jutro masz wizytę?

Ja jutro mam usg na NFZ na 9 , wiecbpo 2 dniach znow zobacze swojego kaczorka hihi [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t0d [emoji272]

Hejka.
Kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja dzisiaj lepiej już spałam ale położyłam się z bólem głowy i w nocy ja wstalam do toalety to poczułam że oko mnie boli jak nim ruszam. Niestety teraz dalej boli ale krwinki nie popękały więc chyba to nie od tego bólu głowy. Zobaczę co potem będzie. Najgorsze że u nas jutro wolne bo Dzień Króla. Ale może tylko panikuje :-) miłego dnia

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
[QUOTE="madagos

dla Jasia mieliśmy właśnie ten model, tylko nie miałam do niego fotelika bo kupiłam z drugiej reki i to jako spacerówkę po typowej ciężkiej gondoli pożyczonej od brata. Po nas pożyczyłam go jeszcze bratowej też jako spacerówka było jej lżej go chować do bagażnika. U nas mieścił sie do punta 1 i byliśmy zadowoleni, co on nie przejechał i nie przeszedł :) plaża, góry .... bezdroz.
Jak szukałam w zeszłym roku wózka to znalazłam nowszy model, stelaż jest podobny a reszta jest juz inna, no i ma podstawkę pod fotelik do samochodu wiec nie trzeba sie tyle gimnastykować zapłaciłam 500zł a nowy kosztował wtedy ok 2,5 tyś.

@lili91
może to ta rwa kulszowa, mnie czasem też łapie od lewego pośladka w dół, ważne ze nie boli

dupka odstawiłam ale już do końca ciąży mam brac luteine 100 ona sie lepiej wchłania i co dla mnie najważniejsze utwardza szyjkę macicy, tylko te upławy po niej i uczulenie sa straszne.

leżała ze mną na sali ostatnio dziewczyna chora na toxo, złapała to w ciąży, kota w domu nie mają. Można sie w różny sposób zarazić, z owoców, jarzyn, czy choć by plewiąc kwiatki

Wczoraj maż miał mi róze w ogródku oplewić, piwonie i cała resztę wiec zrobiłam na obiad schabowe żeby go zmotywować, z ogródka nici bo leje wiec na dzisiejszy obiad pomidorowa z ryżem na rosole z niedzieli :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry