reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Wszystkim [emoji5] ja dzis nie śpię od 2:45. Poszłam siku i na tym koniec mojego spania. Porażka jakas. A widzę ze ostatnio coraz częściej mi się takie akcje przytrafiają.... Ale najlepszy w tym wszystkim jest mój mąż. Bo sobie smacznie śpi ale żeby było śmiesznie to przerzucil sobie moją nogę przez brzuch i śpi trzymając mnie za stopę [emoji23]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wczoraj oglądałam wozki Adamex całkiem fajnie wyglądają i cenowo nie są takie straszne. Ale zobaczę gdzieś stacjonarnie jak się bd prowadziły i wgl. Bo jak sobie tak o tym wszystkim myślę to trochę bd to kosztowało. Więc w lipcu kupimy wózek fotelik lozeczko i trochę ciuszkow plus wanienke. A resztę rzeczy to bd stopniowo kupować już później. Na pewno kosmetyczne rzeczy zamowie przez neta żeby tak za tym nie gonić po aptekach

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :-) dziś wreszcie nie boli mnie głowa ;-)
Dziwnie się czuje, bo od wczorajszej kłótni z mężem nie czułam ruchów dziecka i martwię się czy wszystko w porządku... zjem na śniadanie coś słodkiego i zobaczę, bo przeważnie po jedzeniu się uaktywnia...

Któraś ma dziś wizytę?? Ja w czwartek i w czwartek chyba sporo z nas wizytuje?? :-)

Lili współczuję ;-) wiem co to znaczy, bo kiedyś tak miałam kilka razy, ze obudziłam się w nocy i już za cholerę nie mogłam usnąć; -) tylko ja później rano koło 7 robiłam się bardzo śpiąca, a nie zawsze mogłam sobie pozwolić na sen . Teraz za to mam tyle czasu, ze mogę spać całe dnie ;-)

Gotuje dziś botwinkę na obiad :-D do tego młode ziemniaczki :-)

Cześć Dziewczyny[emoji6]
Obudzilam sie wlasnie, zaraz musze sie ogarnąć i córkę do przedszkola zawieźć. Pitem bibliotekę zaliczyć, musze w końcu ruszyc z pracą magisterską....
Na obiad zupa pomidorowa i coś do tego wymysle...

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

A ja juz po wizycie u gina. Z dzidzią ok,rośnie spokojnie. Ładna buzia?:biggrin2:
Dziewczyny,jak to jest bo mam 18+1 (dziś w poniedz.)więc którego dnia bede miec pełny 19tydz ? :D W sob czy w niedz?
Zobacz załącznik 805667
Świetne zdjęcie, buźka śliczna [emoji5]️ a co najważniejsze, że wszystko dobrze.

Mi gin. też wpisuje skończony tydzień w książeczce.

Strasznie wczoraj długo zasnąć nie mogłam. Ręce mnie bolą bo nawałkowałam się ciasta na pierogi, a teraz nie wiem czemu mam takie dziwne uczucie w rękach jak bym wieszała firanki.

Miłego dnia [emoji5]️

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

Fajne te karuzele i szumisie.
Ewi super ze wszystko dobrze.
Skonczony 19 w niedziele i zaczety 20.

W polowie czerwca zapisuje sie do szkoly rodzenia, maz bedzie chodzil ze mna. Po tych wszystkich przejsciach jest bardzo ugodowy, tylko zabral mi karte do bankomatu ;(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj nalepiłam pierogów ruskich, wyszło mi 80 sztuk, więc na dzisiaj też będą pierogi [emoji5]️

Fajne te karuzele i szumisie.
Ewi super ze wszystko dobrze.
Skonczony 19 w niedziele i zaczety 20.

W polowie czerwca zapisuje sie do szkoly rodzenia, maz bedzie chodzil ze mna. Po tych wszystkich przejsciach jest bardzo ugodowy, tylko zabral mi karte do bankomatu ;(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mi karty nie daje, jak skończą się pieniadze na moim koncie to mi przelewa jakaś kwote[emoji2]mówi, że ja bym wydała tyle ile by było[emoji6]w sumie to ma rację[emoji2]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A my mamy wspólne konto i każdy ma swoją kartę. Z tym, że to ja ogólnie zarządzam wydatkami on w ogóle się do tego nie miesza. Czasami się śmieje, że jak by mnie zabrakło to by rachunków sam nie ogarnął. A co do wydawania pieniędzy to właśnie u nas jest na odwrót, to on jest bardziej rozrzutny, a ja wszystko dwa razy przeliczam [emoji6]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry