reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Dziewczynki!
U mnie też pizga strasznie! Dobrze, że podpinkę do kurtki założyłam jak małego zaprowadzałam do przedszkola.
Ja z moim mamy oddzielne konta, no ale my nie jesteśmy małżeństwem..
Budżet i wszystko ja zawsze nam pospisywane. Tak samo na zakupy samego go nie puszczam- nawet jak dam listę to i tak dokupi jakieś pierdoły niepotrzebne, także to raczej ja chłodno kalkuluje.
Evi - piękna buziuchna-gratki!
Ewkap- ja też w czwartek zwykła wizyta bez usg..
A gotować mi sie dziś nie chce.
Musze posprzatać porzadnie...
Zakupy zamówiłam internetowo- nie chce mi się stać w kolejkach, tracić czas.. Tym bardziej, że hipermarketów nie znoszę! Przyjadą wieczorem- nosić nie trzeba .
A wy korzystacie z zakupów online czy z facetami raczej jezdzicie po zakupy??

Fasolka 10.2017 / Aniołek 2016 / Szymek 03.2011
dhi4xzkrtf7duw3h.png

reklama
Hej, córka właśnie wyszła do szkoły bo dziś wyjątkowo później, zjadłam śniadanie wypiłam kawkę, przygotowałam śniadanko synkowi i czekam aż książę się obudzi :) wczoraj w dzien nie spał i chyba teraz musi dospać swoje
My mamy dwa wspólne konta, na jednym oszczędzamy a z drugiego wydajemy, każdy kupuje u nas co chce, ja należę do tych co patrzą na każda cenę, porównuje sklepy itp (mąż się czasem śmieje ze przesadzam) a on nie patrzy na ceny wcale
Na większe zakupy jeździmy razem, mniejsze ja robię codziennie wychodząc z małym na płac zabaw czy spacer, teraz w ciąży nie chce za bardzo dźwigać wiec owoce które jem z córka dosłownie kilogramami po pracy kupuje mąż
Soków i mleka kupujemy tez duży zapas żebym nie musiała dźwigać bo jemu się po pracy nie zawsze chce jechać do sklepu
Co do lampki to mieliśmy księżyc z ikei i włączałam do karmienia i przewijania a kiedy synuś spał to mieliśmy taka lampkę co się wkłada do kontaktu i ona była włączona non stop

U nas niestety nie ma sklepów gdzie można by kupować online. Kiedyś była taka możliwość w tesco, ale zrezygnowali z tego. Zresztą ja przeważnie sama jeżdżę na zakupy, taniej wychodzi [emoji6]

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

Bum no widzisz, mi zawsze wpisuje skończony. Ostatnio byłam w 15+3 wpisała 15, wcześniej za każdym razem tak samo.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój jak miałam np. 14 tydz 5 dzien
To pisał 14+
I tyle, tylko plusiik, bez dni

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj oglądałam wozki Adamex całkiem fajnie wyglądają i cenowo nie są takie straszne. Ale zobaczę gdzieś stacjonarnie jak się bd prowadziły i wgl. Bo jak sobie tak o tym wszystkim myślę to trochę bd to kosztowało. Więc w lipcu kupimy wózek fotelik lozeczko i trochę ciuszkow plus wanienke. A resztę rzeczy to bd stopniowo kupować już później. Na pewno kosmetyczne rzeczy zamowie przez neta żeby tak za tym nie gonić po aptekach

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Adamex świetny, jak dla mnie tyllko jeden minus mają (jeżdżę nimi w pracy), ale w nowszych już to zniwelowano :) także zależy nad jakim modellem myślisz :)

Hej dziewczyny :-) dziś wreszcie nie boli mnie głowa ;-)
Dziwnie się czuje, bo od wczorajszej kłótni z mężem nie czułam ruchów dziecka i martwię się czy wszystko w porządku... zjem na śniadanie coś słodkiego i zobaczę, bo przeważnie po jedzeniu się uaktywnia...

Któraś ma dziś wizytę?? Ja w czwartek i w czwartek chyba sporo z nas wizytuje?? :-)
Ja też w czwartek, ale dopiero o 18:)

Mój po tych warsztatach tak się nakręcił, że dziś przed wyjściem do pracy powiedział mi, iż zamierza koniecznie jak najszybciej, najlepiej dziś, zgłębić temat wózków i fotelików :-D:-D:szok:
Mój po wartszatach szuka bazy isofix żeby nie musieć w pasy fotelika zapinać [emoji12]

Ta baza isofix jest świetna. Też szukam wózka razem z nią.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas mamy oboje konto ale wypłata mojego faceta na moje przychodzi, z jego tylko kredyt płacimy :) i ja zarzadzalam cały czas, ale ostatnio było nob stop "jak to jeest, że nic nam.nie zostaje na koniec miesiąca?" I się wkurzylam i w tym miesiącu on rządzi kasą (ma 500zł więcej niż ja zwykle bo odszedł nam " kredyt") i już wczoraj marudzil, że braknie, i czy polowkowe badania są ważne...

Jak widać.nie wydawałam kasy na głupoty tylko tyle wydatków mamy ;)

reklama
Hej [emoji4]
Poszlam sie kąpać a tu niespodzianka przyszły juz ubranka [emoji7]
Body + spiochy probowalam dobrać do kompletu [emoji4]
A te czerwone i [emoji169]dad nie jak dla dziewczynki [emoji23] ?

Te na 56 :
1494318619-aaaaaa.jpeg
1494318624-aaaaaa.jpeg
1494318628-aaaaaa.jpeg
1494318634-aaaaaa.jpeg
1494318646-aaaaaa.jpeg

A to na 62 :
1494318657-aaaaaa.jpeg
1494318663-aaaaaa.jpeg
1494318669-aaaaaa.jpeg
1494318672-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t6d [emoji272]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry