reklama
Millo
Fanka BB :)
Digital co Ty?o rety!!Przepraszam:* matko zwymiotowac na sam widok!Niesamowite az hihi
Dziewczynka jak nic w brzuszku siedzi hihi:**
Ankuś nic Ci sie nie stanie jak bd pić mleko ale to po prostu nie jest prawda ze jest dobre dla zdrowych i mocnych kości
sa badania w necie i wiele artykulow
Ja na polowkowe zabiore synka
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ankuś nic Ci sie nie stanie jak bd pić mleko ale to po prostu nie jest prawda ze jest dobre dla zdrowych i mocnych kości
Ja na polowkowe zabiore synka
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
iwilleatyou
Ja dzisiaj uslyszalam ze napewno bede miec chlopca bo ladnie wygladam . Hehe moze jeszcze zbrzydne bo jednak corka mi sie marzy 
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie rozumiem tego jak lekarz może zabronić wejść ojcu dziecka na badanie. To powinna być nasza decyzja, a nie lekarza. Jakby lekarz nie pozwolił wejść mojemu mężowi na usg, to by mnie więcej nie zobaczył.Dziękuję Kochane za odpowiedzimój też był 2 razy już na badaniu potem nie mógł i teraz znów chce. Pomyślałam jedynie ze to takie ważne badanie że lekarz może się nie zgodzić itd. Takie głupoty mi się w głowie rodzą
![]()
iwilleatyou
Moj lekarz co wizyte sie pyta gdzie meza zgubilam i ze go zaprasza 
Angella210
@iwilleatyou To mamy podobnie.Mi też wszyscy mówią że będzie chłopak bo na twarzy się zmieniłam itp.a ja tak bardzo chcę dziewczynkę 

reklama
Rossiczka
Moderatorka
Też mi się marzy, ale jakoś będę zdziwiona jak faktycznie będzie dziewczynka.Na tych wszystkich kalendarzach wychodzi mi chłopiec, a ja tak bardzo chciałabym dziewczynkę. Wiadomo, aby zdrowe ale marzą mi się sukieneczki, kucyki, laleczki![]()
Psychicznie nastawiona na drugiego syna jestem [emoji6]