reklama
Napilabym sie [emoji7]po robocie![]()
![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t5d [emoji594]
Carmen24l
Fanka BB :)
Dziewczyny czy to głupie, ze nosze już stanik do karmienia ???? Ahahhaahhhaaaa [emoji23]
Tak mi groszki spuchły i bolą i urosły ze jedynie te bawełniane toleruje. Tez was sutki tak szczypią?????
Z mała mi po porodzie wystrzeliły a teraz normalnie dwa mleczaki
Mój świnia chciał na Hiszpana jechać ahaha ale niech sie goni prosiun jeden [emoji23]
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Tak mi groszki spuchły i bolą i urosły ze jedynie te bawełniane toleruje. Tez was sutki tak szczypią?????
Mój świnia chciał na Hiszpana jechać ahaha ale niech sie goni prosiun jeden [emoji23]
Artemida90
Link do: Tampony. Co się ukrywa przed kobietami
ciekawy temat
dobrze że nigdy nie miałam tego w środku
ciekawy temat
NeSSi
Moderatorka
O tym wiadomo już dawno - sama ulotka o tym informuje. Przy odpowiednim użytkowaniu nic się nie stanie. Mimo wszystko wolę tampony niż podpaski - zwłaszcza przy obfitych miesiączkach. Ostatnio był przypadek kobiety która zapomniała wyjąć tampon, mało tego - dopchała drugi o którym też zapomniała ..Nie wiem ile tygodni z nimi chodziła ale rozwinęła się sepsa.Link do: Tampony. Co się ukrywa przed kobietami
ciekawy tematdobrze że nigdy nie miałam tego w środku
Wszystko dla ludzi z głową
NeSSi
Moderatorka
Niunia, używaj - wygoda ważniejsza - ja nie mam teraz sutków - mam rozklapiocheDziewczyny czy to głupie, ze nosze już stanik do karmienia ???? Ahahhaahhhaaaa [emoji23]
![]()
Dorcia ...oj wychyliłabym
Artemida90
O tym wiadomo już dawno - sama ulotka o tym informuje. Przy odpowiednim użytkowaniu nic się nie stanie. Mimo wszystko wolę tampony niż podpaski - zwłaszcza przy obfitych miesiączkach. Ostatnio był przypadek kobiety która zapomniała wyjąć tampon, mało tego - dopchała drugi o którym też zapomniała ..Nie wiem ile tygodni z nimi chodziła ale rozwinęła się sepsa.
Wszystko dla ludzi z głowąPoczytaj skutki uboczne leków które przyjmujesz
Jestem pewna, że lista ostrzeżeń i powikłań jest długa ...
No ale godzę się z tym że to farmakologia
Ale w sumie ja nie zamieniłabym podpasek na "knocik" wyssałam to chyba z mlekiem matki
W te dni nawet sama się boje coś wciskać do środka, wole jak wypływa
agnesis
Ja tez nie wyobrażam sobie życia bez tamponów, zwłaszcza jak gdzies wychodzę. Jak mam sama podpaske to mam wrażenie ze ode mnie śmierdzi i ze wszyscy to czuja.
reklama
NeSSi
Moderatorka
Ja kosztem wygody godzę się na ew. niedogodności związane z użytkowaniem tamponówNo ale godzę się z tym że to farmakologia![]()
Ja mam uraz do podpasek, bo za mojego dzieciństwa stosowało się wielgachne i grube podpachy, które odznaczały się na dupie ....i nijak nie pochłaniały tego co miały pochłaniać. A smród w damskich szkolnych łazienkach i przepełnionych koszach był nie do opisania ... Nati pewnie pamięta te czasy.