reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ooo dobry pomysł
Idę se walnąc colę z lodem, bo mnie zgaga meczy kufa mac

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Dziewczyny czy to głupie, ze nosze już stanik do karmienia ???? Ahahhaahhhaaaa [emoji23]
Tak mi groszki spuchły i bolą i urosły ze jedynie te bawełniane toleruje. Tez was sutki tak szczypią?????
Z mała mi po porodzie wystrzeliły a teraz normalnie dwa mleczaki
Mój świnia chciał na Hiszpana jechać ahaha ale niech sie goni prosiun jeden [emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

Nie chce wiedzieć , bo kocham sie w tamponach [emoji23][emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

Link do: Tampony. Co się ukrywa przed kobietami

ciekawy temat :) dobrze że nigdy nie miałam tego w środku
O tym wiadomo już dawno - sama ulotka o tym informuje. Przy odpowiednim użytkowaniu nic się nie stanie. Mimo wszystko wolę tampony niż podpaski - zwłaszcza przy obfitych miesiączkach. Ostatnio był przypadek kobiety która zapomniała wyjąć tampon, mało tego - dopchała drugi o którym też zapomniała ..Nie wiem ile tygodni z nimi chodziła ale rozwinęła się sepsa.

Wszystko dla ludzi z głową ;) Poczytaj skutki uboczne leków które przyjmujesz ;) Jestem pewna, że lista ostrzeżeń i powikłań jest długa ...

Dziewczyny czy to głupie, ze nosze już stanik do karmienia ???? Ahahhaahhhaaaa [emoji23]
Tak mi groszki spuchły i bolą i urosły ze jedynie te bawełniane toleruje. Tez was sutki tak szczypią?????
Z mała mi po porodzie wystrzeliły a teraz normalnie dwa mleczaki
Mój świnia chciał na Hiszpana jechać ahaha ale niech sie goni prosiun jeden [emoji23]

16udqqmz5v3uqon5.png

Niunia, używaj - wygoda ważniejsza - ja nie mam teraz sutków - mam rozklapioche :) Zrobiły się dosłownie płaskie ...
Dorcia ...oj wychyliłabym :) Tylko dla mnie taka dawka lodu = zapalenie gardła :)

O tym wiadomo już dawno - sama ulotka o tym informuje. Przy odpowiednim użytkowaniu nic się nie stanie. Mimo wszystko wolę tampony niż podpaski - zwłaszcza przy obfitych miesiączkach. Ostatnio był przypadek kobiety która zapomniała wyjąć tampon, mało tego - dopchała drugi o którym też zapomniała ..Nie wiem ile tygodni z nimi chodziła ale rozwinęła się sepsa.

Wszystko dla ludzi z głową ;) Poczytaj skutki uboczne leków które przyjmujesz ;) Jestem pewna, że lista ostrzeżeń i powikłań jest długa ...

No ale godzę się z tym że to farmakologia :) każdy lek niesie ze sobą następstwa :)
Ale w sumie ja nie zamieniłabym podpasek na "knocik" wyssałam to chyba z mlekiem matki :)
W te dni nawet sama się boje coś wciskać do środka, wole jak wypływa :) przynajmniej wiem że wszystko jest dobrze :)

Ja tez nie wyobrażam sobie życia bez tamponów, zwłaszcza jak gdzies wychodzę. Jak mam sama podpaske to mam wrażenie ze ode mnie śmierdzi i ze wszyscy to czuja.

reklama
No ale godzę się z tym że to farmakologia :)
Ja kosztem wygody godzę się na ew. niedogodności związane z użytkowaniem tamponów :)
Ja mam uraz do podpasek, bo za mojego dzieciństwa stosowało się wielgachne i grube podpachy, które odznaczały się na dupie ....i nijak nie pochłaniały tego co miały pochłaniać. A smród w damskich szkolnych łazienkach i przepełnionych koszach był nie do opisania ... Nati pewnie pamięta te czasy.

Do góry