reklama
Angella210
Fanka BB :)
Ja właśnie wzięłam kąpiel i teraz myślę w co by się tu ubrać a raczej w co się zmieszczę
Dzisiaj jedziemy na 60-rocznice ślubu dziadków mojego męża i pasowało by w miarę wyglądać,ale w żadne swoje spodnie się nie mieszczę a dopiero zamówiłam sobie na allegro takie ciążowe.Zostały mi tylko leginsy i już 
Miłego i słonecznego dnia dziewczyny dla Was
Pewnie zajrzę dopiero wieczorem 

Miłego i słonecznego dnia dziewczyny dla Was
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Wszystkim życzę miłego dnia 
Ja właśnie się zbieram i jadę do szpitala odwiedzić koleżankę która wczoraj urodziła córeczkę
Ja właśnie się zbieram i jadę do szpitala odwiedzić koleżankę która wczoraj urodziła córeczkę
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dzień dobry ;-)
My też zaraz wyruszamy na budowę przewietrzyć i jedziemy do znajomych na grilla. Byłam wczoraj z Bartem u lekarza jest ok, także super ;-)
Miłego dnia życzę Wam Dziewczynki ;-)
My też zaraz wyruszamy na budowę przewietrzyć i jedziemy do znajomych na grilla. Byłam wczoraj z Bartem u lekarza jest ok, także super ;-)
Miłego dnia życzę Wam Dziewczynki ;-)
walczacamama
Cześć kochane,
Trochę mnie ostatnio mało bo mam problemy z ciśnieniem. Zaczęło mi bardzo skakać.
Gratuluję Wam pięknych zdjęć i udanych wizyt. Dzieciaczki cudne u nas rosną a grudzień będzie obfitował w same cudowne chwile.
Na ten moment przesyłam Wam pozdrowienia z Mazur.
Jezioro Śniardwy.
Miłego weekendu
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Trochę mnie ostatnio mało bo mam problemy z ciśnieniem. Zaczęło mi bardzo skakać.
Gratuluję Wam pięknych zdjęć i udanych wizyt. Dzieciaczki cudne u nas rosną a grudzień będzie obfitował w same cudowne chwile.
Na ten moment przesyłam Wam pozdrowienia z Mazur.
Jezioro Śniardwy.

Miłego weekendu
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
DigitalGirl
Moderatorka
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
DZIEWCZYNY BYŁAM NA USG W SZPITALU !!!
DZIDZIUŚ ŻYJE !!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!
reklama
kosa1212
[emoji1]DZIEWCZYNY BYŁAM NA USG W SZPITALU !!!DZIDZIUŚ ŻYJE !!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom